Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Ορκίστηκε φαντάρος ο Κωνσταντίνος, η ανάρτηση του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Ορκίστηκε φαντάρος ο Κωνσταντίνος, η ανάρτηση του πρωθυπουργού

Γιος Μητσοτάκη - Έβρος: Πριν από μερικές μέρες παρουσιάστηκε στον Έβρο και σήμερα (25.09.2020) ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ορκίστηκε φαντάρος.

Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Ορκίστηκε σήμερα ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στον Εβρο. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές του στη Βοστώνη και αποφάσισε να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία πριν συνεχίσει με το μεταπτυχιακό του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην ορκωμοσία του γιου του Κωνσταντίνου, ο οποίος υπηρετεί στο πυροβολικό στον Εβρο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ποστάροντας μια φωτογραφία από την ορκωμοσία στο Instagram δήλωσε περήφανος πατέρας και εξέφρασε τη στενοχώρια που δεν μπόρεσε να βρεθεί εκεί. «Πολύ υπερήφανος πατέρας! Λυπάμαι που, λόγω Covid, δεν μπόρεσα να έρθω στην Αλεξανδρούπολη να σε καμαρώσω! 🇬🇷», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram.

Για την ιστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παντρεύτηκε το 1997 και έχει τρία παιδιά, την Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

O Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε και ερωτεύτηκε τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι όταν και οι δύο ήταν φοιτητές στο Χάρβαρντ. Η ελληνοπολωνικής καταγωγής Μαρέβα, που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και του design, ντύθηκε νύφη στο πλευρό του το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα.

«Στη δική μου περίπτωση ο πιο δυνατός μου έρωτας κατέληξε σε γάμο. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε μια παρέα πρωτοετών Ελλήνων, κι ένας κοινός φίλος μας τη σύστησε ως μια Ελληνίδα που θα έρθει του χρόνου στο πανεπιστήμιο και θέλει να της πούμε λίγα πράγματα. Όταν τελείωσε η συνάντηση, φύγαμε έχοντας την εντύπωση και οι δύο ότι ο άλλος είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Τελικά, γίναμε καλοί φίλοι και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Η απόφασή μου να παντρευτούμε ήταν η πιο σωστή της ζωής μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη γυναίκα της ζωής του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις