Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φθιώτιδα εργοστάσιο – κορονοϊός: Πάνω από 200 άτομα σε καραντίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα εργοστάσιο – κορονοϊός: Πάνω από 200 άτομα σε καραντίνα

Φθιώτιδα εργοστάσιο - κορονοϊός: Σήμερα θα κάνουν τεστ 70 περίπου εργαζόμενοι του εργοστασίου ενώ θα γίνει απολύμανση στο τμήμα που εργαζόταν ο υπάλληλος που βρέθηκε θετικός

Φθιώτιδα εργοστάσιο – κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στον νομό Φθιώτιδας με ένα εξ αυτών να αφορά σε εργαζόμενο σε εργοστάσιο της περιοχής, σύμφωνα με το LamiaReport. Ο υπάλληλος δεν έχει έρθει σε επαφή με πολλούς άλλους εργαζομένους και ήδη η διεύθυνση του εργοστασίου παίρνει μέτρα και ξεκινά ιχνηλάτηση των επαφών. Σήμερα θα κάνουν τεστ 70 περίπου εργαζόμενοι, ενώ για προληπτικούς λόγους για κλείσει το τμήμα που εργαζόταν ο ασθενής και θα γίνει απολύμανση. Επίσης βρέθηκε θετικός ένας ακόμη επαγγελματίας αυτοκινητιστής, καθώς επίσης και πέντε ακόμη κρούσματα σε άτομα που παρουσίασαν συμπτώματα ή έκαναν τεστ γιατί είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Έτσι λοιπόν τα 16 πρόσφατα ενεργά κρούσματα της Φθιώτιδας έφτασαν τα 23 συνολικά, με περισσότερα από 200 άτομα να είναι σε καραντίνα. Πρόκειται για τις οικογένειες και τις στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. «Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι δύσκολο και για τη Φθιώτιδα αφού περιμένουμε έξαρση. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό και κάνω έκκληση στους πολίτες της Φθιώτιδας να τηρούν τα μέτρα και να κάνουν χρήση μάσκας, γιατί διαφορετικά η κατάσταση μπορεί να γίνει μη ελεγχόμενη», λέει στο LamiaReport o Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας.

Δείτε ακόμη

Ο Χαρδαλιάς έδωσε τα ονόματα των καφέ-μπαρ με κρούσματα -Πάρτι με 70 άτομα στο Χρώμιο
Χυδαία επίθεση στον Θοδωρή Αθερίδη για τη μάσκα: Δεν είμαι που@@ρα σαν και σένα
Σοκ στις Σέρρες: Κλειδωμένοι υπό άθλιες συνθήκες βρέθηκαν ηλικιωμένοι σε γηροκομείο
Σοβαρές καταγγελίες για το γηροκομείο στη Γλυφάδα – Αυξάνονται τα κρούσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις