Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Τσάβι Ρόκα: Adiós!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Τσάβι Ρόκα: Adiós!

Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Μετά τον Πογιάτος ακολούθησε το δρόμο της αποχώρησης από το τριφύλλι και ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα

ΠαναθηναϊκόςΤσάβι Ρόκα: Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Ρόκα. Οι δύο πλευρές λύνουν την συνεργασία τους παίρνοντας μια απόφαση, που ήταν αναμενόμενη. Έτσι, ο «πρώην» πλέον τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα ακολουθήσει τον δρόμο του συμπατριώτη του Ντάνι Πογιάτος. Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η αποχώρηση του Ρόκα ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, αφού ο Ισπανός δεν συμμετείχε σε καμία από τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας και δεν ήταν μέρος στα «κοινά» του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων», Μάνος Μαυροκουκουλάκης βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ενημέρωσε σχετικά τον Τσάβι Ρόκα αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την εν λόγω απόφαση. Έτσι, ο 46χρονος αποχωρεί πριν συμπληρώσει ένα χρόνο με την ομάδα. Και φυσικά χωρίς να φέρει εις πέρας το σχεδιασμό του πως στο ξεκίνημά του ήταν εμφανώ ςπροβληματικ΄ςο, ανόχι αποτυχημένος.

Παναθηναϊκός – Τσάβι Ρόκα: Η ανακοινωση

Πάντως, ο λόγος που φεύγει ο Καταλανός, είναι η κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα στο ξεκίνημα. Ενώ, πιστώνεται και την λάθος επιλογή του Ντάνι Πογιάτος. Το «τριφύλλι» από μεριάς του ευχήθηκε στον 46χρονο καλή συνέχεια στην καριέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τσάβι Ρόκα, έως σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις