Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Mike καρκίνος: O γνωστός ράπερ μιλάει για την περιπέτεια που περνάει με την υγεία του
LIFESTYLE

Mike καρκίνος: O γνωστός ράπερ μιλάει για την περιπέτεια που περνάει με την υγεία του

Mike καρκίνος: O γνωστός ράπερ συγκλονίζει όταν μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια που περνάει με την υγεία του

Mike καρκίνος: Για την πολύ δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Mike. Ο γνωστός ράπερ ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αργαουτόγλου και περιέγραψε πώς βίωσε τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στα γεννητικά του όργανα.

«Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει».

«Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο. Εκεί ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχι, δεν το πίστευα. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένεια και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά. Μετά το χειρουργείο δυσκολευόμουν να σηκωθώ και να ξαπλώσω για 5 εβδομάδες», είπε ο Mike.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις