Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: Για το ρετιρέ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Για το ρετιρέ!

Εθνική - Nations League: Με το Κόσοβο και στόχο την παραμονή στην πρώτη θέση η “γαλανόλευκη” του Φαντ Σιπ (ΟΑΚΑ, 21:45 - Cosmote TV)

Εθνική – Nations League: Να συνεχίσει το σερί θέλει η Εθνική, η οποία, υποδέχεται το Κόσοβο. Η Ελλάδα έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Μολδαβία. Είχε καλή απόδοση και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού (κατοχή 80%) απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ, ενώ απέκτησε και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Έβαλε και δεύτερο γρήγορα και κλείδωσε το αποτέλεσμα. Δεν αντιμετώπισε δυσκολία και πήρε μια επαγγελματική νίκη, κάνοντας διαχείριση δυνάμεων.

H ομάδα μας και ο ομοσπονδιακός Φαντ Σιπ θέλουν να δοθεί συνέχεια τα θετικά αποτελέσματα. Κάτι που θα σημάνει την παραμονή της εθνικής στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που είναι στα χέρια της. Απόψε, δε, θα παραταχθεί πλήρης, αφού δεν προκύπτει καμία απουσία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Το ματς του ΟΑΚΑ ξεκινάει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV.

Εθνική – Nations League: Το Κόσοβο

Από την άλλη, το Κόσοβο έρχεται από την ήττα με 0-1 από την Σλοβενία. Είχε μια μέτρια εικόνα και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω. Δέχτηκε νωρίς γκολ και την επηρέασε. Επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει, ενώ όσες μπόρεσε να κάνει έπεσαν πάνω στον Όμπλακ. Έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό σερί, αφού στα τελευταία παιχνίδια έχει 6 ήττες και 1 ισοπαλία. Απόψε, θέλει να σταματήσει τα αρνητικά αποτελέσματα και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα. Έχει και αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Μπερίσα, Ζένελι και Ζέγκτροβα. Ενώ, δεν ταξίδεψαν οι Μουρίκι, Ραχμάνι, Μπ. Μπερίσα, Ράσιτσα, Βόκα και Κριέζιου.

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις