Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Nations League – προαναγγελία: Μισή η Ουκρανία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nations League – προαναγγελία: Μισή η Ουκρανία

Nations League - προαναγγελία: Υποδέχεται την Ισπανία με πολλά προβλήματα και εναλλακτική αποστολή - Με Ελβετία εντός οι Γερμανοί

Nations League – προαναγγελία: Δυνατές αναμετρήσεις έχει η σημερινή αγωνιστική του Nations League. Στο Κίεβο η Ουκρανία υποδέχεται την Ισπανία. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 1-2 από την Γερμανία. Είχαν αρκετά προβλήματα και δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Απόψε, έχουν πάλι προβλήματα αλλά θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό ματς. Δεν υπολογίζονται οι Πιάτοβ, Λούνιν, Ματβιένκο, Κρίβτσοβ, Μπόλμπατ, Κονοπλιάνκα, Στεπανένκο, Μπουγιάλσκι, Ζούνιορ Μοράες Σούπριαγκα και Μαλινόφσκι. Από την άλλη, η Ισπανία έρχεται από τη νίκη κόντρα στην Ελβετία. Δεν έπαιξε καλά, ωστόσο έφτασε εύκολα στη νίκη. Απόψε, θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή. Δεν υπολογίζονται οι Γιορέντε, Μορένο και Καρβαχάλ.

H Γερμανία υποδέχεται την Ελβετία σε ένα αμφίρροπο ενδιαφέρον. Τα “πάντσερ”  έρχονται από την νίκη με 2-1 κόντρα στην Ουκρανία.  Δεν έπαιξε καλά, ωστόσο έφτασε στην νίκη απέναντι σε μία αποδεκατισμένη ομάδα. Απόψε, θέλει να συνεχίσει τις νίκες για να παραμείνει κοντά στο κυνήγι της κορυφής. Ενώ, δεν έχει κάποια απουσία. Από την άλλη, η Ελβετία έρχεται από την ήττα με 1-0 απέναντι στην Ισπανία. Δεν έπαιξε άσχημο ποδόσφαιρο αλλά δέχτηκε το γκολ από λάθος της άμυνας της. Ενώ, επιθετικά δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση και να πάρει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση. Απόψε, θα λείπουν οι Ακάντζι, Στέφεν, Εμπολό, Ζακαριά και Λανγκ.

Nations League – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Τα άλλα παιχνίδια της βραδιάς:
Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος: 19:00, “Ελμπασάν Αρένα”
Λετονία – Μάλτα: 19:00, “Στάδιο Νταγκουάβας”
Μαυροβούνιο – Λουξεμβούργο: 21:45, “Στάδιο Ποντ Γκόριτσομ”
Νησιά Φερόε – Ανδόρρα: 21:45, “Στάδιο Τόρσβολουρ”
Λιχτενστάιν – Άγιος Μαρίνος: 21:45, “Στάδιο Ρέινπαρκ”

Δείτε ακόμη:

Δεν παίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός την 7η αγωνιστική
Ερχεται άμεσα και αναλαμβάνει ο Μπόλονι
Ιστορία έγραψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους Λέικερς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις