Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – τραυματισμοί: Σκωτσέζικο ντους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – τραυματισμοί: Σκωτσέζικο ντους

ΠΑΟΚ - τραυματισμοί: Ο Σοάρες επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, παραμένει εκτός πλάνων όμως ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ – τραυματισμοί: Δύσκολα τα πράγματα για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός στόπερ θα χάσει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ. Ενώ θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το παιχνίδι με την Ομόνοια για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, θα είναι η μοναδική απουσία του ΠΑΟΚ, αφού ο Ροντρίγκο Σοάρες επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό, που τον ταλαιπωρούσε.

Θυμίζουμε, ο Κρέσπο έπαθε θλάση στον επαναληπτικό αγώνα με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αποχή 3 εβδομάδων από την αγωνιστική δράση. Όμως, ο Ισπανός στόπερ δύσκολα θα είναι έτοιμος πριν το ντέρμπι των «δικεφάλων» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ – τραυματισμοί: Στόχος το ματς με Ομόνοια

Ενώ, μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να μην προλάβει το παιχνίδι με την Ομόνοια στην Τούμπα για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Το θετικό νέο για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι πως ο Ροντρίγκο ετοιμάζεται να επιστρέψει και να ενταχθεί στα πλάνα του. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει εναλλακτικές λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας. Εκει όπου στο παρελθόν χρησιμοποιούταν ο Κρέσπο σαν λύση έκτακτης ανάγκης. Άρα θα υπάρχουν λύσεις για την δεξιά πτέρυγα, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης.

Δείτε ακόμη:

Βάζει τριφύλλι “στην καρδιά” ο Μαουρίσιο
Κλασικός μαραθώνιος σε μη κλασικές ατομικές διαδρομές
Σταθερή η κατάσταση του Πέκοβιτς – Διαψεύδει την «Telegraf» το περιβάλλον του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις