Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Διατροφή: Τρεις τροφές που τις καταναλώνεις και καις θερμίδες
PLUS

Διατροφή: Τρεις τροφές που τις καταναλώνεις και καις θερμίδες

Διατροφή: Αν εντάξεις συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων στο διατροφολόγιό σου το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θεαματική για τον μεταβολισμό σου.

Διατροφή: Σίγουρα δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή για τροφές που τις τρως και αδυνατίζεις. Ωστόσο, αν εντάξεις συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων στο διατροφολόγιό σου το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θεαματική για τον μεταβολισμό σου.

Μπορείς δηλαδή να τρως συγκεκριμένες τροφές και ουσιαστικά να καις περισσότερες θερμίδες έχοντας ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου.

Δες τρεις από αυτές και βάλτες στο πρόγραμμά σου…

  1. Aυγά

Τα αυγά παρέχουν κορεσμό μειώνοντας παράλληλα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον αποτελούν το τέλειο μείγμα πρωτεϊνών και λιπών.

  1. Aβοκάντο

Μια υπερτροφή πλούσια σε καλά λιπαρά. Το πιο βασικό όμως με το αβοκάντο είναι ότι σε χορταίνουν ενώ παράλληλα μειώνουν την κατακράτηση υγρών και το φούσκωμα.

  1. Ξηροί καρποί

Οι ξηροί καρποί είναι μια από τις βασικές τροφές που σε χορταίνει και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου. Βάλτους, επίσης, στο πρόγραμμα καθώς συμβάλουν στην μείωση του λίπους της κοιλιάς. Κυρίως τα αμύγδαλα και τα καρύδια. Επιπλέον περιέχουν αντιοξειδωτικά και Ω3 λιπαρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις