Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τόνια Σωτηροπούλου Ινσταγκραμ: Η υπέροχη πόζα με εσώρουχα
LIFESTYLE

Τόνια Σωτηροπούλου Ινσταγκραμ: Η υπέροχη πόζα με εσώρουχα

Τόνια Σωτηροπούλου Ινσταγκραμ: Η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράζεται συχνά προσωπικές της στιγμές στα social media και ενημερώνει για την καθημερινότητά της, αλλά σπάνια ανεβάζει σέξι πόζες της.

Τόνια Σωτηροπούλου Ινσταγκραμ: H Τόνια Σωτηροπούλου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αποκαλυπτική φωτογραφία για χάρη γνωστής εταιρίας γυναικείων εσωρούχων. Η ηθοποιός είναι στον καναπέ και με σέξι διάθεση ποζάρει στον φακό φορώντας δαντελωτά εσώρουχα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράζεται συχνά προσωπικές της στιγμές στα social media και ενημερώνει για την καθημερινότητά της, αλλά σπάνια ανεβάζει σέξι πόζες της.

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία της Τόνιας Σωτηροπούλου στο instagram:

Τόνια Σωτηροπούλου: «Συγκατοικούμε με τον Κωστή, αλλά δεν θέλουμε γάμο διακαώς»

Με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια ζει κάτω από την ίδια στέγη και απολαμβάνει όμορφες ρομαντικές στιγμές. Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» που πρωταγωνιστεί και μίλησε στην κάμερα του Happy Day, για τον αγαπημένο της.

«Δεν γνωρίζω ούτε κάνω κάποιο πλάνο για το τι θα συμβεί. Μου αρέσει που συνυπάρχω με τον άνθρωπό μου. Σαφέστατα και ως ολοκληρωμένος άνθρωπος θα ήθελα σε κάποια φάση να αποκτήσω οικογένεια», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου μιλώντας για τον σύντροφό της. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε ότι το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της: «Δεν είναι κάτι που το κοιτάω τώρα ή το θέλω διακαώς. Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί και είναι μια χαρά», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις