Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πωλήσεις κραγιόν – κορoνοϊός: Οι γυναίκες δεν αγοράζουν πια
PLUS

Πωλήσεις κραγιόν – κορoνοϊός: Οι γυναίκες δεν αγοράζουν πια

Πωλήσεις κραγιόν - κορoνοϊός: Οι μειωμένες κοινωνικές εκδηλώσεις και η τηλεργασία είναι δύο νέα δεδομένα που έχουν βάλει στην άκρη το κραγιόν.

Πωλήσεις κραγιόν – κορoνοϊός: Η αξεπέραστη γοητεία που εκπέμπουν τα τονισμένα χείλη έχει… παγώσει, εξαιτίας του κορωνοϊού. Το μέλλον του κραγιόν είναι… αβέβαιο καθώς οι μάσκες στο πρόσωπο, τείνουν να το καταργήσουν. Η αυτοπεποίθηση που νιώθει μια γυναίκα, λένε οι ειδικοί, φορώντας χρώμα στα χείλη έχει εκλείψει και επειδή ο καλλωπισμός κυλά στο αίμα της, φαίνεται να έχει αλλάξει προσανατολισμό. Ο κορωνοϊός και η χρήση μάσκας έχει μειώσει κατά 30% τις πωλήσεις στα κραγιόν, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες.

Οι μειωμένες κοινωνικές εκδηλώσεις και η τηλεργασία είναι δύο νέα δεδομένα που έχουν βάλει στην άκρη το κραγιόν. Με ή χωρίς αυτό πάντως, σίγουρα μια γυναίκα βρίσκει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάσει. Η κυρία Ελίνα Σταθόπουλου, υπάλληλος καταστήματος καλλυντικών, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πρώτη στις πωλήσεις κραγιόν στην Πάτρα. Έκανε λόγο για συγκρατημένες παραλαβές και παραγγελίες. «Οι γυναίκες προσπαθούν να τονίσουν τα μάτια τους», σημείωσε. «Έχουμε πτώση 50% στις πωλήσεις κραγιόν», ανέφερε.

Δείτε ακόμη
Συμφωνία ΕΕ – Johnson & Johnson για πιθανό εμβόλιο
“Covid free” – Οι περιοχές της Ελλάδας που δεν… αγάπησε ο κορονοϊός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις