Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – Ρολάν Γκαρός: “Είναι ένα όνειρο”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τένις – Ρολάν Γκαρός: “Είναι ένα όνειρο”!

Τένις - Ρολάν Γκαρός: Ο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στον ημιτελικό του χωμάτινου γκραν σλαμ - Τι λέει λίγες ώρες πριν τη μάχη με τον Τζόκοβιτς

ΤένιςΡολάν Γκαρός: O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Ο Έλληνας τενίστας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στον Ρούμπλεφ και ήταν εμφανώς συγκινημένος με αυτό του το επίτευγμα.  Μίλησε  για την πολύ καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στην αρχή. Ενώ, δήλωσε πως είναι όνειρο το ότι βρίσκεται στο Παρίσι για την διοργάνωση.

Ακόμα, ανέφερε πως όταν ήταν μικρός, έκανε κοπάνες από το σχολείο για να παρακολουθεί τους αγώνες του τουρνουά. Τόνισε πως νιώθει άνετα στο Παρίσι και ότι είναι αγωνιστής και παλεύει μέχρι το τέλος. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: “Αν σας πω, δεν θα είναι μυστικό πλέον για το τι έκανα και κέρδισα εύκολα. Νιώθω πολύ άνετα παίζοντας εδώ και παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησα καλά, θυμάμαι πως είμαι ένας αγωνιστής και στις δύσκολες στιγμές παλεύω, βάζω το μυαλό μου να δουλέψει για να τα καταφέρω”.

Τένις – Ρολάν Γκαρός: “Παρίσι σ΄ αγαπώ”

Στην συνέχεια o φημισμένος άσος των κορτ πρόσθεσε: “Θέλω να παίζω το καλύτερό μου τένις εδώ, είναι ένα όνειρο να βρίσκομαι εδώ και να παίζω σε αυτό το γήπεδο και να δίνω τα πάντα. Πάντα έχανα τα μαθήματα στο σχολείο για να βλέπω τα παιχνίδια στο Ρολάν Γκαρός. Σε ευχαριστώ Παρίσι, σε αγαπώ”. Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει αύριο τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του μεγάλου τουρνουά και θα διεκδικήσει το όνειρο στην υπέρβαση! 

Δείτε ακόμη:

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση το όνειρο της Νέας Τούμπας!
Ανοιξε μέτωπο με… προεκλογικά μαχαιρώματα στο ΣΕΓΑΣ
Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα προανήγγειλε ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις