Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 7/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 7/10

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Σε σοκ Λάμπρος, Δρόσω και Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Η Ελένη περιμένει τη μεταφορά της στη φυλακή, εκεί που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στις «Άγριες Μέλισσες». Μετά τον θάνατο της Θεοδοσίας, ο κύκλος αίματος στο Διαφάνι καλά κρατεί στη σειρά του ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης στο κρατητήριο περιμένει στωικά την τιμωρία του ύστερα από την πράξη του, στο επεισόδιο της Τετάρτης (07-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη μεταφέρεται στη φυλακή. Το περιβάλλον εχθρικό. Εκεί την περιμένει ένας μυστηριώδης άντρας, που θ’ ανοίξει την πόρτα για να ζήσει τη νέα της κόλαση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης στον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη δεν διασταυρώνει τυχαία τον δρόμο του με την Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Τόλλιας περιμένει τη δική του τιμωρία για τις παράνομες πράξεις του και ο Νέστορας προσπαθεί ν’ αντέξει την αλήθεια που τόσο πολύ λαχταρούσε. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που ξεδιπλώνεται και οι συνέπειές της θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Σε σοκ Λάμπρος, Δρόσω και Ασημίνα

Το άλλοτε παντοδύναμο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού κλυδωνίζεται συθέμελα στο επεισόδιο της Τετάρτης (07-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Λάμπρος βλέπει σε μια μέρα να χάνει όλο του τον κόσμο, τη Θεοδοσία, αλλά και την Ελένη και τον πατέρα του, που πάνε φυλακή. Την ίδια ώρα, η Ασημίνα με τη Δρόσω χάνουν το στήριγμά τους και το μόνο πια που τις ενώνει είναι το θανάσιμο μυστικό τους. Αυτό θα είναι ίσως και το οριστικό σημάδι προκειμένου η μικρότερη αδελφή Σταμίρη να φύγει από το Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Δείτε το τρέιλερ

Άγριες Μέλισσες: Ανάμεσα σε δύο άνδρες η Ελένη

Σύμφωνα με spoiler, η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη – διευθυντή των φυλακών ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης – και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή της κόλαση. Τη βιάζει αλλά η Ελένη τον ερωτεύεται και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Εκείνον και τον Λάμπρο. Μάλιστα, η Λενιώ θα μείνει και έγκυος.

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο «Γιάννος» των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για την επιστροφή του στο σίριαλ. Εμφανίζεται σαν «πνεύμα» και συμβουλεύει την Ελένη, η οποία θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στη φυλακή. Θα αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του Γιάννου, αλλά όχι ακόμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις