Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 7/10

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 7/10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Σε σοκ Λάμπρος, Δρόσω και Ασημίνα

07.10.2020 | 08:42

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Η Ελένη περιμένει τη μεταφορά της στη φυλακή, εκεί που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στις «Άγριες Μέλισσες». Μετά τον θάνατο της Θεοδοσίας, ο κύκλος αίματος στο Διαφάνι καλά κρατεί στη σειρά του ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης στο κρατητήριο περιμένει στωικά την τιμωρία του ύστερα από την πράξη του, στο επεισόδιο της Τετάρτης (07-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη μεταφέρεται στη φυλακή. Το περιβάλλον εχθρικό. Εκεί την περιμένει ένας μυστηριώδης άντρας, που θ’ ανοίξει την πόρτα για να ζήσει τη νέα της κόλαση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης στον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη δεν διασταυρώνει τυχαία τον δρόμο του με την Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Τόλλιας περιμένει τη δική του τιμωρία για τις παράνομες πράξεις του και ο Νέστορας προσπαθεί ν’ αντέξει την αλήθεια που τόσο πολύ λαχταρούσε. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που ξεδιπλώνεται και οι συνέπειές της θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Σε σοκ Λάμπρος, Δρόσω και Ασημίνα

Το άλλοτε παντοδύναμο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού κλυδωνίζεται συθέμελα στο επεισόδιο της Τετάρτης (07-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Λάμπρος βλέπει σε μια μέρα να χάνει όλο του τον κόσμο, τη Θεοδοσία, αλλά και την Ελένη και τον πατέρα του, που πάνε φυλακή. Την ίδια ώρα, η Ασημίνα με τη Δρόσω χάνουν το στήριγμά τους και το μόνο πια που τις ενώνει είναι το θανάσιμο μυστικό τους. Αυτό θα είναι ίσως και το οριστικό σημάδι προκειμένου η μικρότερη αδελφή Σταμίρη να φύγει από το Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 18: Δείτε το τρέιλερ

Άγριες Μέλισσες: Ανάμεσα σε δύο άνδρες η Ελένη

Σύμφωνα με spoiler, η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη – διευθυντή των φυλακών ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης – και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή της κόλαση. Τη βιάζει αλλά η Ελένη τον ερωτεύεται και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Εκείνον και τον Λάμπρο. Μάλιστα, η Λενιώ θα μείνει και έγκυος.

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο «Γιάννος» των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για την επιστροφή του στο σίριαλ. Εμφανίζεται σαν «πνεύμα» και συμβουλεύει την Ελένη, η οποία θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στη φυλακή. Θα αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του Γιάννου, αλλά όχι ακόμα.

Exit mobile version