Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: Η πρώτη αντίδραση για την απόφαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: Η πρώτη αντίδραση για την απόφαση

Μιχαλολιάκος - Χρυσή Αυγή: "Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία ... απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου", αναφέρει ο αμετανόητος Μιχαλολιάκος.

Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: “Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου”, αναφέρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημειώνει ότι “η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική” και προσθέτει τα εξής: “Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας”.

Ολόκληρη η δήλωση Μιχαλολιάκου:

“Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … Απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου. Η καταδίκη ΟΛΩΝ των βουλευτών αποδεικνύει ότι η Δίωξη μας ήταν Ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας”.

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε και στη συνέχεια αναρτήθηκαν δύο νέες οι οποίες γράφουν το εξής: “Θα ρίξετε και αυτό το Τουίτερ; Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες; Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε”.

Το σχόλιο του Νίκου Μιχαλολιάκου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια.

Επίθεση Λαγού στη Δικαιοσύνη: “Τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος”

Επίσης, ο Γιάννης Λαγός μετά την ανακοίνωση του Εφετείου επιτέθηκε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. “Αυτή είναι η ελληνική Δικαιοσύνη. τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος” όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις