Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: Η πρώτη αντίδραση για την απόφαση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: Η πρώτη αντίδραση για την απόφαση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μιχαλολιάκος - Χρυσή Αυγή: "Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία ... απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου", αναφέρει ο αμετανόητος Μιχαλολιάκος.

07.10.2020 | 16:52

Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: “Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου”, αναφέρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημειώνει ότι “η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική” και προσθέτει τα εξής: “Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας”.

Ολόκληρη η δήλωση Μιχαλολιάκου:

“Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … Απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου. Η καταδίκη ΟΛΩΝ των βουλευτών αποδεικνύει ότι η Δίωξη μας ήταν Ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας”.

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε και στη συνέχεια αναρτήθηκαν δύο νέες οι οποίες γράφουν το εξής: “Θα ρίξετε και αυτό το Τουίτερ; Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες; Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε”.

Το σχόλιο του Νίκου Μιχαλολιάκου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια.

Επίθεση Λαγού στη Δικαιοσύνη: “Τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος”

Επίσης, ο Γιάννης Λαγός μετά την ανακοίνωση του Εφετείου επιτέθηκε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. “Αυτή είναι η ελληνική Δικαιοσύνη. τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος” όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Exit mobile version