Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 Spoiler – Αποχώρηση σήμερα (6/10): Ποιος ή ποια παίκτρια φεύγει από το σπίτι
LIFESTYLE

GNTM 3 Spoiler – Αποχώρηση σήμερα (6/10): Ποιος ή ποια παίκτρια φεύγει από το σπίτι

GNTM 3 Spoiler - Αποχώρηση σήμερα (6/10): Ποιος ή ποια παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα από το σπίτι του GNTM 3

GNTM 3 Spoiler – Αποχώρηση σήμερα (6/10): Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού. Στο σημερινό επεισόδιο, η δοκιμασία είναι “Γαμήλιες Τελετές”, δηλαδή γίνονται ζευγάρια οι παίκτες, και αποχωρεί η Ξένια» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης.

Αρκετά απαιτητική ήταν η χθεσινή δοκιμασία του GNTM 3, καθώς τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να δώσουν τη «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν ως δυναμικοί Beach Fighters. Τη χειρότερη επίδοση σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, είχε η Αλεξάνδρα η οποία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, δεύτερη στη σειρά, μετά τη Χρύσα που έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα. Κατά τα άλλα ο Αιμιλιάνο ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφισης. Οι επιλογές του, μάλιστα, πυροδότησαν αντιδράσεις, καθώς επέλεξε τον Παναγιώτη, τη Ρασέλ και τον Δημοσθένη.

Η σκηνή με τον Γιώργο Καράβα

Η νέα αυτή δοκιμασία ήθελε τα αγόρια και τα κορίτσια του GNTM 3 να παίρνουν τις πιο άγριες πόζες τους, σε ένα κόνσεπτ υπό το όνομα Beach Fighters. Οταν όμως έφτασε η σειρά του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι να ποζάρει στο φακό, ο ίδιος εξέφρασε τη διαφωνία του.

Ο Κωνσταντίνος πριν ξεκινήσει να φωτογραφίζεται για το GNTM 3 δήλωσε πως το concept πάει κόντρα στον ρόλο του ως άνθρωπο, καθώς είναι κατά του πολέμου.
«Το σημερινό κόνσεπτ πάει κόντρα στο ρόλο μου, ως άνθρωπο. Δεν είναι μια μάχη παραλίας, είναι πόλεμος», είπε αρχικά ο παίκτης του GNTM 3 με τον Γιώργο Καράβα να εκνευρίζεται και να του απαντά:«Εδώ μιλάμε για δουλειά. Αν ερχόσουν και μου έλεγες ότι δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν είναι στην προσωπικότητά μου, πραγματικά θα σου έλεγα I don’t give a f@@@. Πάρε το όπλο και κάνε αυτό πρέπει να κάνεις», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις