Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Βόλος δραπέτης!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Βόλος δραπέτης!

Σούπερ Λιγκ - 4η αγωνιστική: Άλωσε τη Λαμία 2-1 με δύο γκολ από τον Δουβίκα και απόκρουση πέναλτι από τον Γκαραβέλη

Σούπερ Λιγκ4η αγωνιστική: Πέρασε από την Λαμία ο Βόλος! Οι Θεσσαλοί νίκησαν 2-1 τους «κυανόλευκους» εκτός έδρας. Υπήρξαν και μερικά απρόοπτα στην αναμέτρηση, αφού στο γήπεδο έκαναν «επέλαση» κουνούπια, που ταλαιπώρησαν τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά. Είχαν περισσότερη διάθεση και προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της Λαμίας.

Στο 24’ Οι Βολιώτες πήραν το προβάδισμα, με τον Δουβίκα να κάνει το 0-1. Λίγο αργότερα οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο μετά από την παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε σωστά, αφού το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Η Λαμία θα μπορούσε να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 43’ κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε την εκτέλεση του Μπιανκόνι.

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πέτυχαν αμέσως το γκολ της ισοφάρισης. Στο 48’ ο Μπιανκόνι έκανε το 1-1. Ο Βόλος αντέδρασε και πήρε την πρωτοβουλία. Έκανε φάσεις και θα μπορούσε να είχε πάρει πιο νωρίς το προβάδισμα. Στο 64’ ο Δουβίκας με δεύτερο προσωπικό του γκολ, σημείωσε το 1-2. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την ένταση τους και κυνήγησαν την ισοφάριση. Πίεσαν τους Θεσσαλούς, οι οποίοι, αμύνθηκαν εξαιρετικά και κράτησαν το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, η Λαμία συνεχίζει να είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού δεν έχει κανένα βαθμό.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπιανκόνι 48’ – Δουβίκας 24’,64’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Δημήτριος Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Λαμία (Γ. Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα (Τζανετόπουλος 45+3’), Παλαβαντισβίλι (Βασιλακάκης 65’), Μπεχαράνο (Μπουλούλης 75’), Χατζηστραβός (Αραμπούλι 75’), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (Ντέλετιτς 46’), Μπιανκόνι.

Βόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο (Ντεντάκης 55’), Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες (Δημόπουλος 23’), Τσοκάνης, Ριένστρα, Περέα (Κιάκος 81’), Δουβίκας, Μπαριέντος (Γκουαροτσένα 55’), Μαρτίνες.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις