Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Πάγκοι που τρίζουν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Πάγκοι που τρίζουν

Σούπερ Λιγκ - 4η αγωνιστική: Λαμία και Βόλος σε παιχνίδι στο οποίο η ήττα απαγορεύεται - Ενισχυμένες και οι δύο ομάδες μεταγραφικά

Σούπερ Λιγκ4η αγωνιστική: Με μία αναμέτρηση ολοκληρώνεται 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο.  Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση. Αμυντικά είχε αρκετά κενά και επέτρεψε στην “ένωση” να σκοράρει. Δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας. Ενώ, και ο προπονητής, Γιάννης Πετράκης, νιώθει τη θέση του να κινδυνεύει άμεσα αν δεν έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Στο μεσοδιάστημα, οι Λαμιώτες έκαναν και προσθήκες στο ρόστερ τους, καθώς ήρθαν η Ασίγκμπα, Ντέλετιτς και Σταμούλης. Απόψε, θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Ρόμανιτς, Νιάσε, Ασίγκμπα και Σταμούλης.

Σούπερ Λιγκ – 4η αγωνιστική: Ο Βόλος

Από την άλλη, ο Βόλος έρχεται από την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν έκανε καλή εμφάνιση, κλείστηκε στην άμυνα του και διατήρησε με νύχια και με δόντια το μηδέν. Ο “δικέφαλος” ήταν άστοχος και έτσι έμεινε η ισοπαλία. Οι Θεσσαλοί παίζουν σκληρά και πρώτος τους στόχος είναι, να κρατάνε ανέπαφη την εστία τους. Αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και βρίσκουν δύσκολα το γκολ. Όμως, προστέθηκε στο ρόστερ ο Ουάρντα, που είναι διαθέσιμος και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα. Ασφαλώς και θα προσφέρει επιθετικά. Απόψε, ο Άνχελ Λόπεθ δεν υπολογίζει τους Μπαρτόλο και Μήτογλου.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις