Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Της ήπιε το αίμα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Της ήπιε το αίμα!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Μπέτις έριξε στο καναβάτσο τη Βαλένθια στο Μεστάγια 0-2 - Νέα γκέλα η Ατλέτικο, 0-0 με Βιγαρεάλ στο Μετροπολιτάνο

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πέρασε από το «Μεστάγια» η Μπέτις, η οποία, νίκησε με 2-0 την Βαλένθια και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Στο 19’ ο Κανάλες έκανε το 0-1, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Η Μπέτις συνέχισε να έχει τον έλεγχο και έχασε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Βαλένθια και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Πίεζαν την Βαλένθια, κυνηγούσαν το δεύτερο γκολ και τελικά το πέτυχαν. Στο 74’ ο Χάιμε έκανε το 0-2. Οι «νυχτερίδες» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και υπέστησαν την ήττα. Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα που φέρνει σε δυσχερή θέση τις νυχτερίδες και δεν αποκλείονται εξελίξεις άμεσα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Στείρο 0-0 στο Μετροπολιτάνο

Δεύτερο στραβοπάτημα για την Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι ήρθαν ισόπαλοι στο 0-0 κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Υπήρχε ένταση και δεν μπορούσαν να βρουν τον ρυθμό τους. Οι φάσεις ήταν λίγες και καμία ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει τους δύο γκολκίπερ. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, η Ατλέτικο μπήκε λίγο καλύτερα. Πήρε την κατοχή και προσπάθησε να απειλήσει την Βιγιαρεάλ. Έκανε φάσεις αλλά δεν μπορούσε να τις μετατρέψει σε γκολ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» αμύνθηκαν υποδειγματικά, ενώ είχαν και μερικές καλές ευκαιρίες. Δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Βαγιαδολίδ ηττήθηκε 1-2 από την Εϊμπάρ (Βίγια 37’ – Μπόυργος 29’ (πεν), Ροντρίγκες 90’). Έλτσε και Ουέσκα κόλλησαν στο μηδέν. Ενώ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε 3-0 την Χετάφε (Ογιαρθάμπαλ 28’ (πεν), Μέρινο 78’, Πόρτου 81’).

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις