Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κρίσι Τέιγκεν αποβολή: Η πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίσι Τέιγκεν αποβολή: Η πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Κρίσι Τέιγκεν αποβολή: Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μέσα από το βίντεοκλιπ του τελευταίου τραγουδιού του Τζον Λέτζεντ «Wild».

Κρίσι Τέιγκεν αποβολή: Την απώλεια του αγέννητου παιδιού τους, θρηνούν οι Κρίσι Τέιγκεν και Τζον Λέτζεντ, με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Η Κρίσι Τέιγκεν που μοιράζεται την ζωή της με τους θαυμαστές της στο Instagram, και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ, την 4χρονη Λούνα Σιμόν και τον 2χρονο Μάιλ Θίοντορ, μοιράστηκε την θλιβερή είδηση χθες, αποκαλύπτοντας πως η αιμορραγία της δεν μπορούσε να σταματήσει «παρά τις σακούλες μετάγγισης αίματος». Στην ανάρτησή της, το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν έγραψε: «Είμαστε σοκαρισμένοι και σε τόσο βαθύ πόνο που έχεις ακούσει μόνο, το είδος του πόνου που δεν είχαμε βιώσει ποτέ ξανά. Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις σακούλες και τις σακούλες αίματος από μετάγγιση. Απλώς δεν ήταν αρκετό».

«Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή μετά την γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά για κάποιον λόγο, αρχίσαμε να φωνάζουμε αυτόν τον μικρό άντρα στην κοιλιά μου, Τζακ. Έτσι, θα είναι πάντα ο Τζακ για εμάς. Ο Τζακ δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέρος της μικρής μας οικογένειας, και θα είναι για πάντα».

Ζήτησε συγνώμη από τον αγέννητο γιο της

Στο πιο ίσως συγκινητικό σημείο της ανάρτησής της, η Κρίσι Τέιγκεν, γράφει αναφερόμενη στον αγέννητο γιο της: «Στον Τζακ μας: Λυπάμαι τόσο πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήρθαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα». Και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ όλους για την θετική ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα παιδιά μας, Λούνα και Μάιλς, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που έχουμε βιώσει. Αλλά κάθε μέρα, δεν μπορεί να είναι γεμάτη ηλιοφάνεια. Σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες, θα θρηνούμε, θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον πιο δυνατά και θα το ξεπεράσουμε».

Οι φωτογραφίες που συνόδευσαν την ανάρτηση της Κρίσι Τέιγκεν είναι επίσης σπαρακτικές. Σε μία από αυτές, το μοντέλο κλαίει και αγκαλιάζει το μωρό της, με τον σύζυγό της, Τζον Λέτζεντ στο πλευρό της, ενώ σε μία άλλη στέκεται στην άκρη του κρεβατιού και κλαίει. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μέσα από το βίντεοκλιπ του τελευταίου τραγουδιού του Τζον Λέτζεντ «Wild» πριν από έναν μήνα περίπου, με μια πηγή να αναφέρει τότε στο περιοδικό People πως η Τέιγκεν «δεν φανταζόταν ποτέ πως θα ήταν δυνατόν να μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο» και αποκάλεσε την εγκυμοσύνη της ένα «θαύμα». Το ζευγάρι εξάλλου, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης στις οποίες υποβλήθηκε το μοντέλο προκειμένου να αποκτήσει τα δύο της παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις