Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπραντ Πιτ σύντροφος: Έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα της Boss
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ σύντροφος: Έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα της Boss

Μπραντ Πιτ σύντροφος: H Nicole Poturalski έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα της Boss - Δυστυχώς ο Brad Pitt δεν καθόταν στο front row για να την παρακολουθήσει.

Μπραντ Πιτ σύντροφος: Η BOSS παρουσίασε μια χαρούμενη, πολύχρωμη και χαλαρή ανοιξιάτικη συλλογή 2021 σε ένα υπαίθριο show στο Palazzo del Senato στο Μιλάνο. Με την παρουσία περιορισμένου αριθμού καλεσμένων, το ζωντανό runway show πραγματοποιήθηκε με παράλληλη παγκόσμια μετάδοση μέσω livestreaming σε διάφορες πλατφόρμες και πλαισιώθηκε από μια ταυτόχρονη ζωντανή εκδήλωση στην Κίνα. Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα για λογαριασμό της ήταν και η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Brad Pitt, Nicole Poturalski. Το 27χρονο μοντέλο, το οποίο είναι κυρίως γνωστό για την συμμετοχή του σε editorial μόδας, έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο runway.

Δημοσιεύοντας στο Instagram σχετικά με την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Nicole μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες της στην πασαρέλα με ένα μαύρο, πλεκτό, ημιδιάφανο φόρεμα με σκισίματα στο πλάι, ένα φωτεινό πράσινο βραχιόλι και φλατ σανδάλια. “Σε ευχαριστώ @boss, ακόμα ονειρεύομαι ακόμα αυτήν την τέλεια επίδειξη”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε ένα βίντεο στο οποίο έκανε τη διαδρομή της στην πασαρέλα μπροστά από ένα κοινωνικά απομακρυσμένο κοινό. Δυστυχώς ο Brad Pitt δεν καθόταν στο front row για να την παρακολουθήσει.

Pitt και Poturalski άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο μήνα

Τα νέα για μια πιθανή σχέση μεταξύ της Poturalski και του Pitt άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο μήνα, όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε να επιβιβάζεται σε ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί, με κατεύθυνση προς τον πύργο του ηθοποιού στη Νότια Γαλλία. Η αμερικανική έκδοση του περιοδικού OK!, μεταφέροντας δήλωση αυτόπτη μάρτυρα, σχολίασε πως πριν το ζευγάρι επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος, «συμπεριφερόταν σαν ερωτευμένοι έφηβοι». «Έδιναν φιλιά και ο Μπραντ την πρόσεχε πάρα πολύ. Ήταν ένα ημιδημόσιο μέρος αλλά έδειχναν να μην τους ενδιαφέρει αν θα τους δουν. Είναι αληθινή καλλονή και προφανώς πολύ νεότερή του».

Για την σχέση τους έχουν γίνει ελάχιστα γνωστά, καθώς η Νικόλ διατηρεί χαμηλό προφίλ αν και μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες από την ζωή της με τους 154.000 followers που έχει στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις