Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler 29/9: Ποιος αποχωρεί σήμερα από το σπίτι
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler 29/9: Ποιος αποχωρεί σήμερα από το σπίτι

GNTM 3 spoiler 29/9: Η πρώτη αποχώρηση στο GNTM έρχεται!

GNTM 3 spoiler 29/9: Μία φωτογράφιση για «γερά στομάχια» κλήθηκαν να κάνουν οι 20 διαγωνιζόμενοι του «GNTM 3» στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας. Στην πρώτη τους φωτογράφιση οι διαγωνιζόμενοι πόζαραν γυμνοί για καλό σκοπό, κάτι, που για κάποιους ήταν εύκολο, ενώ κάποιοι άλλοι «μπλόκαραν» και έβαλαν τα κλάματα.

Απόψε είναι η βραδιά της πρώτης αποχώρησης του διαγωνισμού. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», η πρώτη αποχώρηση θα είναι γένους θηλυκού. Ο λόγος για τη Χρύσα Καβράκη, η οποία αναμένεται να αποχαιρετήσει νωρίς το σπίτι του ριάλιτι μόδας.

GNMT 3: Λίγα λόγια για τη Χρύσα

Η Χρύσα του GNMT είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο Τμήμα Eπικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α. Στον ελεύθερο της χρόνο, ασχολείται με την aerial yoga και την ακροβατική γυμναστική, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να έρχεται σε επαφή με τη φύση. Η Χρύσα Καβράκη έχει μικρή εμπειρία στο χώρο του modelling και πιστεύει πως το GNTM θα της δώσει την ώθηση, που χρειάζεται, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Aγαπά το modelling ως μορφή τέχνης καθώς προσφέρει εικόνες που ομορφαίνουν τη ζωή. Δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ανταγωνιστικό, αλλά θεωρεί πως πρέπει να περνά καλά απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή

Motto: Always be real…

Ο λογαριασμός της Χρύσας στο Instagram είναι ο @chrysa_kav και έχει 6.634 followers.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις