Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χωρισμός: Τέλος μετά από δύο χρόνια γάμου
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χωρισμός: Τέλος μετά από δύο χρόνια γάμου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χωρισμός: Χωρισμός-έκπληξη στην ελληνική showbiz, καθώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χωρισμός: Η πρώην διαγωνιζόμενη του «My Style Rocks» είχε παντρευτεί τον Αριστομένη Γιαννόπουλο τον Ιούλιο του 2018, σε μια γαμήλια τελετή – υπερπαραγωγή στο Τατόι. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να μη συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους.
Η είδηση παρουσιάστηκε στην εκπομπή Love it, όπου αναφέρθηκε ότι το πρώην ζευγάρι επέλεξε να χωρίσει χωρίς εντάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει διαζύγιο, όμως είναι σε διάσταση, όπως ειπώθηκε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 και παντρεύτηκαν το 2018 στον Άγιο Γεώργιο στο Τατόι. Σε μια θεαματική γαμήλια τελετή, με πολλά πυροτεχνήματα και διάσημους καλεσμένους. Μεταξύ άλλων η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα και στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησαν ο Bo και η Έλλη Κοκκίνου.

Πώς γνωρίστικαν

Το ζευγάρι είχε αναβάλει για λίγο το ταξίδι του µέλιτος, αφού µετά τον γάµο υπήρχαν ανειληµµένες υποχρεώσεις. «Ταξίδι του µέλιτος προγραµµατίζουµε να πάµε τον Σεπτέµβριο σε κάποιον εξωτικό προορισµό. Πολύ πιθανό στις Μαλδίβες», λέει η Αλεξάνδρα και καταλήγει: «Τον Αύγουστο θα κάνουµε ολιγοήµερες διακοπές σε ελληνικά νησιά». Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη δούλευε στην υποδοχή γνωστού νυχτερινού κέντρου στο Κολωνάκι. Η πρόταση γάµου, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, έγινε σε πολύ ροµαντική ατµόσφαιρα, στο κάστρο της Μονεµβασιάς, όπου βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας.

https://www.instagram.com/p/CFuAucUnT5V/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις