Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλέξανδρος Δούρας Βόλος: Αυτοκτόνησε ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής
ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Δούρας Βόλος: Αυτοκτόνησε ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής

Αλέξανδρος Δούρας Βόλος: Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του “Αχιλλοπούλειου” Νοσοκομείου Βόλου, Αλέξανδρος Δούρας, βρέθηκε νεκρός από την πρώην σύζυγό του η οποία πήγε στο σπίτι να τον αναζητήσει, επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις της.

Αλέξανδρος Δούρας Βόλος: Απαγχονισμένος στο σπίτι του βρέθηκε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, Αλέξανδρος Δούρας. Όπως έγινε γνωστό, ο  γνωστός καρδιολόγος βρέθηκε νεκρός από την πρώην σύζυγό του η οποία πήγε στο σπίτι να τον αναζητήσει, επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον βρήκε κρεμασμένο με καλώδιο από σωλήνα του καλοριφέρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν πατέρας ενός 24χρονου γιου και μιας 17χρονης κόρης. Σημειώνεται, ότι μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης εργαζόταν κανονικά στο Νοσοκομείο και, μάλιστα, είχε ζητήσει ραντεβού από τον διοικητή του Αχιλλοπούλειου κ. Γ. Ντόκο για υπηρεσιακά θέματα.

Ο Αλέξανδρος Δούρας είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας επί προεδρίας Ματθαίου Δραμητινού, ενώ τον Μάϊο του 2014 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής & Αλληλεγγύης» με επικεφαλής τον Μαργαρίτη Πατσιαντά, με τον οποίο ήταν και στενοί φίλοι, θέση από την οποία είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο του 2015. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 είχε κατέλθει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί για τον Βόλο» και τον Ιάσονα Αποστολάκη.

Δείτε ακόμη
Κουκάκι: Φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα ευρήματα στο διαμέρισμα
Ισχυρό σοκ στις ΜΕΘ, “επιστρατεύονται” ιδιωτικά και στρατιωτικά νοσοκομεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις