Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

23

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΔΟΥ με ραντεβού – κορονοϊός: Ανακοίνωση της ΑΑΔΕ για την Αττική
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΟΥ με ραντεβού – κορονοϊός: Ανακοίνωση της ΑΑΔΕ για την Αττική

ΔΟΥ με ραντεβού - κορονοϊός: Η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε ότι λόγω κορονοϊού η εξυπηρέτηση του κοινού εντός Αττικής γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού.

ΔΟΥ με ραντεβού – κορονοϊός: Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε οτι, έως τις 4 Οκτωβρίου 2020, η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της εντός Αττικής γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Για τον σκοπό αυτό, ο προγραμματισμός των επισκέψεων παρατείνεται έως και τις 16:00, για όσες υπηρεσίες (Κεντρική Υπηρεσία, Δ.Ο.Υ., Τελωνεία και Υπηρεσίες Γενικού Χημείου του Κράτους) είχαν προκαθορισμένο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού μέχρι και τις 15:00. “Με σκοπό την προστασία της υγείας του συναλλακτικού κοινού, κάθε υπηρεσία πρέπει, κατά την είσοδο των πολιτών στο κτίριο, να τηρεί στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) των πολιτών, που εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να είναι δυνατόν να ενημερωθεί ο πολίτης σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. διαπίστωσης κρούσματος στην υπηρεσία, που επισκέφτηκε, αλλαγή της ώρας ραντεβού κ.α.)” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ.

Δείτε ακόμη
Κορονοϊός: Ενημέρωση για τους πολίτες σε ειδική πλατφόρμα στο gov.gr – Αναστολή των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων
Στην Αττική τα 210 κρούσματα – Ο “χάρτης” του Covid
346 νέα κρούσματα – Οκτώ νεκροί το τελευταίο εικοσιτετράωρο
Επικίνδυνες εικόνες – Αρνητής μάσκας πετάει το πρόστιμο, κλωτσάει συνεπιβάτη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις