Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Έχασε, αλλά γυρίζει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Έχασε, αλλά γυρίζει!

Τσάμπιονς Λιγκ - ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος προηγήθηκε, απώλεσε πέναλτι και τελικά ηττήθηκε 2-1 από την Κράσνονταρ - Η πρόκριση κρίνεται στην Τούμπα!

Τσάμπιονς ΛιγκΠΑΟΚ: Έπεσε μαχόμενος ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» ηττήθηκε με 1-2 από την Κράσνονταρ εκτός έδρας. Όμως, παρά τη νίκη έχει αρκετές ελπίδες για να προκριθεί στο ματς της Τούμπας, αφού το σκορ δεν είναι απαγορευτικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά. Οι παίκτες του Φερέιρα κέρδισαν πέναλτι στο 7’, ωστόσο ο Δημήτρης Πέλκας αστόχησε. Συνέχισαν να πιέζουν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Η δικαίωση ήρθε προσωρινά στο 33’, όταν ο Πέλκας με πανέξυπνο φαλτσοπλασέ …εξιλεώθηκε και έκανε το 0-1. Η χαρά για τους παίχτες του ΠΑΟΚ δεν κράτησε για πολύ, αφού η Κράσνονταρ αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα. Ήταν το 39’, όταν ο Κλάεσον έκανε το 1-1 με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Στο β’ ημίχρονο

Το β’ μέρος, συνέχισε στην ίδια ένταση. Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν καλά και είχαν ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Η κυριότερη έγινε στο 68’ όταν ο Ελ Καντουρί βρέθηκε στην περιοχή της Κράσνονταρ αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα αυτό που δεν κατάφερε ο Μαροκινός, το πέτυχε ο Καμπελά. Στο 70’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ασυνεννοησία της άμυνας του ΠΑΟΚ και έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Έτσι, ο «δικέφαλος» πλήρωσε την αμυντική του αστάθεια, ηττήθηκε και καλείται να κάνει την ανατροπή για να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Πέλκας 33’, Κλάεσον 39’ (πεν), Καμπελά 70’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία), Βοηθοί: Νικολά Ντανό (Γαλλία), Φεντερίκ Ακέτ (Γαλλία), VAR: Ντελαζό Ουιλί (Γαλλία)

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Μ. Μουσάεβ): Σαφόνοβ, Ραμίρες, Σορόκιν, Κάιο, Πετρόφα, Καμπελά (Ούτκιν 81’), Φιλένα, Όλασον, Μπεργκ, Κλάεσον, Βάντερσον (Σουλεϊμάνοβ 86’).

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (Μπίσεσβαρ 79’), Τζόλης (Σφιντέρσκι 84’).

Δείτε ακόμη:

Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League
Προεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ
ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις