Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A’ – προαναγγελία: Μίλαν vs Μιχαήλοβιτς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A’ – προαναγγελία: Μίλαν vs Μιχαήλοβιτς!

Serie A’ - προαναγγελία: Με την Μπολόνια στο “Σαν Σίρο” ανοίγουν τη σεζόν ο Ζλάταν και η παρέα του - Χωρίς Μεδέλ οι φιλοξενούμενοι

Serie A’προαναγγελία: Δύσκολο ξεκίνημα και για την Μίλαν στην Serie A. Οι «ροσονέρι» υποδέχονται την Μπολόνια στο «Σαν Σίρο». Οι γηπεδούχοι θέλουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Έχουν μεταμορφωθεί από την στιγμή, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Στέφανο Πιόλι. Την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στην 6η θέση, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Ενώ, έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου αλλά αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες από την Γιουβέντους.

Την Πέμπτη οι “ροσονέρι” πήραν μια επαγγελματική νίκη κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους και θα αντιμετωπίσουν την Μπόντο Γκλιμτ στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Έχουν γίνει προσθήκες και έχει μείνει ο βασικός κορμός τους. Απόψε, έχουν απουσίες αλλά παραμένουν το φαβορί.

Serie A’ – προαναγγελία: Η Μπολόνια

Από την άλλη, η Μπολόνια την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έμεινε εκτός των στόχων που είχε στην πορεία θέσει. Στο τιμόνι της ομάδας, παραμένει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας σε σχέση με πέρσι, ενώ επιπλέον  έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές, που ενισχύουν το ρόστερ και προσφέρουν λύσεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάποιο επίσημο παιχνίδι και στα φιλικά που έδωσαν, δεν είχαν την καλύτερη επίδοση. Όμως, υπάρχει η φιλοδοξία για το κάτι παραπάνω φέτος. Απόψε, η μόνη απουσία που έχουν, είναι αυτή του Γκάρι Μεδέλ, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Δείτε ακόμη:

Η Λειψία 3-1 τη Μάιντζ, χωρίς νικητή το Βόλφσμποργκ-Λεβερκούζεν
Όρθιος στο βόλο ο Αρης 1-0 με Μπρούνο Γκάμα και VAR
Τρίποντος στη Λαμία, 1-2 ο ΟΦΗ πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις