Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A & Μπουντεσλίγκα: Ανοίγει τη σεζόν η Γιούβε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A & Μπουντεσλίγκα: Ανοίγει τη σεζόν η Γιούβε

Serie A & Μπουντεσλίγκα: Υποδέχεται τη Σαμπντόρια στο επίσημο ντεμπούτο Πίρλο στον πάγκο - Βόλφμπουργκ - Λεβερκούζεν και Λειψία-Μάιντζ στο πρόγραμμα της Γερμανίας

Serie A & Μπουντεσλίγκα: Λίγο αργότερα η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι είχαν μια γλυκόπικρη σεζόν. Μπορεί να κατέκτησαν το 9ο συνεχόμενο Σκουντέτο, ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι στους άλλους δύο στόχους τους. Πιο συγκεκριμένα, έχασαν τον τελικό κυπέλλου από την Νάπολι και αποκλείστηκε από την Λυών Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είχε ως συνέπεια την αλλαγή προπονητή, με τα ηνία να αναλαμβάνει ο Αντρέα Πίρλο.

Οι «μπιανκονέρι» έκαναν αρκετές μεταγραφές και διατήρησαν τον κορμό τους. Από την άλλη, η Σαμπντόρια δυσκολεύτηκε να εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή  της. Ο Ρανιέρι θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και φέτος ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.  Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Τζένοα υποδέχεται την Κροτόνε και η Σασσουόλο την Κάλιαρι σε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με έντονο ενδιαφέρον.

Serie A & Μπουντεσλίγκα: Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν και Λειψία-Μάιντζ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η Μπουντεσλίγκα. Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Μπάγερν Λεβερκούζεν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την μεγάλη νίκη στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αφού διέλυσαν την Κουκέσι και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη, οι «ασπιρίνες» σκόρπισαν με 7-0 την Άιντραχτ Νόρντερστεντ και πέρασαν στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Θέλουν να κάνουν ένα εξίσου καλό ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα. Στο άλλο παιχνίδι, η Λειψία υποδέχεται την Μάιντζ, αμφότερες προερχόμενες από άνετες νίκες στο κύπελλο και θέλουν να δώσουν συνέχεια και στο πρωτάθλημα!

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις