Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταμάτης Γονίδης – παιδί: Ξανά πατέρας ο δημοφιλής τραγουδιστής
LIFESTYLE

Σταμάτης Γονίδης – παιδί: Ξανά πατέρας ο δημοφιλής τραγουδιστής

Σταμάτης Γονίδης - παιδί: Πατέρας ετοιμάζεται να γίνει ξανά ο Σταμάτης Γονίδης στα 63 του χρόνια, κι ενώ έχει ήδη αποκτήσει ένα εγγονάκι!

Σταμάτης Γονίδης – παιδί: Πατέρας ετοιμάζεται να γίνει ξανά ο Σταμάτης Γονίδης στα 63 του χρόνια, κι ενώ έχει ήδη αποκτήσει ένα εγγονάκι από την κόρη του, Στεφανία! Συγκεκριμένα, στα τέλη του χρόνου, ο Σταμάτης Γονίδης θα κρατά στην αγκαλιά του, το δεύτερο παιδί του, καρπό του έρωτα του, από τη σύζυγό του, Κατερίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, ο γνωστός τραγουδιστής, όλο αυτό το διάστημα, βρίσκεται με τη σύζυγο του, η οποία, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύθνο. Ο Σταμάτης Γονίδης διατηρεί στο νησί, ένα όμορφο σπίτι, το “ησυχαστήριο” του όπου περνά, εκεί, χαλαρές και τρυφερές στιγμές με την σύζυγό του, Κατερίνα, η οποία, σε λίγο καιρό θα του χαρίσει ένα μωρό, το δεύτερο παιδί, για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Το ζευγάρι είναι μαζί δεκατρία χρόνια ενώ το 2015 ένωσαν τις ζωές τους και με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Σταμάτης Γονίδης είχε παραδεχτεί για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δε θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

Δείτε ακόμη

Σταμάτης Γονίδης: Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού -Κάτι μας κρύβουν
«Ρε φίλε, λες να τις κάνω βόλτα;»: Ο Γονίδης έπεσε σε έλεγχο αστυνομικών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις