Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

02

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σταμάτης Γονίδης κορονοϊός: “Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταμάτης Γονίδης κορονοϊός: “Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα”

Σταμάτης Γονίδης κορονοϊός: «Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε» υποστήριξε μεταξύ άλλων μιλώντας για τον κοροναϊό, ο Σταμάτης Γονίδης.

Σταμάτης Γονίδης κορονοϊός: Την δική του άποψη για τον κορωνοϊό, θέλησε να εκφράσει ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, λέγοντας πως πιστεύει ότι δεν ήταν πανδημία και πως δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα, καθώς κάτι μας κρύβουν. Ο τραγουδιστής, που στο παρελθόν έχει δηλώσει πως γράφει «θεραπευτική μουσική», έχοντας μελετήσει την πυθαγόρεια φιλοσοφία για την μουσική, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν Γίνεται» από το σπίτι του και θέλησε να αναφερθεί στο θέμα του κορωνοϊού και τόνισε πως ο κόσμος δεν θα δεχτεί να ξαναμπεί σε καραντίνα.

Όπως είπε: «Ασχολούμαι με πνευματικά θέματα. Δεν χρειαζόταν η καραντίνα για να μάθω τον εαυτό μου. Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία. Όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Γενικά όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά. Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία. Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης».

Σταμάτης Γονίδης: Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν

Σύμφωνα με τον Σταμάτη Γονίδη, η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ καλά, αλλά πιστεύει πως οι κυβερνήσεις κάτι μας κρύβουν. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, πιστεύω ότι κάτι παίζει. Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν. Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται. Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού. Το λέω και διαισθητικά και σκεπτόμενος γιατί κάτι μας κρύβουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις