Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Κιτρινόμαυρη πρεμιέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Κιτρινόμαυρη πρεμιέρα

Σούπερ Λιγκ - 2η αγωνιστική: Στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό η ΑΕΚ - Νίκη ηρεμίας ενόψει Ευρώπης αναζητά η Ένωση

Σούπερ Λιγκ2η αγωνιστική: Με μία αναμέτρηση συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αγρίνιο σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ενώ, για τους “κιτρινόμαυρους” είναι το πρώτο της σεζόν για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα ήρθαν ισόπαλη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, σε ένα παιχνίδι, που θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω. Πέρυσι γλίτωσαν στο τέλος τον υποβιβασμό και φέτος θέλουν να το αποφύγουν.

Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας των “καναρινιών” στην έδρα τους κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Θα βάλουν δύσκολα στην “Ένωση” και θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Απέκτησαν τον Αρσούρα μέσα στην εβδομάδα για να ενισχύσει το ρόστερ. Ενώ απόψε, δεν  θα έχουν πολλές απουσίες και θα παραταχθούν όπως με τον ΟΦΗ.

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Εξιλέωση η AEK

Από την άλλη, η ΑΕΚ έρχεται από την ήττα στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό  και θέλει να ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ένταση, αφού η έκβαση του τελικού προκάλεσε αναταράξεις στο “στρατόπεδο” της ομάδας. Έτσι,  οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν τη νίκη για να τους τονώσει το ηθικό αλλά και να τους προετοιμάσει για το μάτς με την Σεν Γκάλεν. Ενώ, συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς παίχτες και θα πρέπει να βρει μια λύση, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εστιάζεται στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

Δείτε ακόμη:

Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Αλλού το μυαλό του ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα
Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις