Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λιγκα – προαναγγελία: Δοκιμασία στο Βίγκο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λιγκα – προαναγγελία: Δοκιμασία στο Βίγκο

Λα Λιγκα - προαναγγελία: Για τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια η Βαλένθια κόντρα στη Θέλτα - Στα δύσκολα με Οσασούνα η Χετάφε

Λα Λιγκαπροαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρον έχει και η 2η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Θέλτα κοντράρεται με την Βαλένθια στο «Μπαλαΐδος». Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν όπως ήθελαν την σεζόν, αφού έμειναν ισόπαλοι με την Εϊμπάρ. Δεν είχαν σχέδιο στο παιχνίδι τους και δεν ήταν αρκετά δημιουργικοί. Η άμυνα είναι το ατού τους, ωστόσο ψάχνουν για λύσεις στην επίθεση. Δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις και ψάχνουν παίχτες, που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Απόψε, θα απουσιάζουν οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας.

Από την άλλη, η Βαλένθια ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, αφού επικράτησε με 4-2 της Λεβάντε. Έκανε δύο φορές ανατροπή και είχε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στον πάγκο. Δεν έχουν γίνει μεταγραφικές κινήσεις και απόψε υπάρχουν πολλές απουσίες. Κάτι που θα είναι πρόβλημα λόγω του περιορισμένου ρόστερ.

Λα Λιγκα – προαναγγελία: Η Χετάφε, η Οσασούνα και τα άλλα ματς

Η Χετάφε έχει δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στην Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μια σεζόν, που παρουσίασαν δύο πρόσωπα. Έπαιξαν τρομερό ποδόσφαιρο πριν την διακοπή και ήταν στις θέσεις, που βγάζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την επιστροφή ήταν άλλη ομάδα, έτρεψε ένα σερί ηττών και τελικά έμεινε εκτός Ευρώπης. Αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και το ρόστερ έχει ουσιαστικά «κλείσει». Από την άλλη, η Οσασούνα ξεκίνησε με το δεξί την σεζόν. Επικράτησε με 2-0 της Καντίθ εκτός έδρας. Η ομάδα παραμένει ίδια και έχουν γίνει μερικές προσθήκες, που θα προσφέρουν ποιότητα. Απόψε, θα έχουν απουσίες αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Εϊμπάρ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Δείτε ακόμη:

Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Αλλού το μυαλό του ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα
Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις