Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός καθηγητή Χανιά: Ένοχος ο”νταής” πατέρας
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός καθηγητή Χανιά: Ένοχος ο”νταής” πατέρας

Ξυλοδαρμός καθηγητή Χανιά: Ενοχος κρίθηκε ο πατέρας που ξυλοκόπησε καθηγητή του γιου του, επειδή ζήτησε από το παιδί να φορέσει μάσκα στο σχολείο.

Ξυλοδαρμός καθηγητή Χανιά: Την ενοχή του πατέρα, ο οποίος επιτέθηκε σε καθηγητή του γιου του στα Χανιά, για τις τρεις κατηγορίες πρότεινε ο εισαγγελέας, πρόταση που έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο. Όπως αναφέρει το zarpanews, παρά την επισήμανση του συνηγόρου του, ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι βίαιος και επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, εν τέλει ο πατέρας καταδικάστηκε για 14 μήνες (8 για πρόκληση σωματικών βλαβών, 3 για εξύβριση και 3 για απειλή εις βάρος του καθηγητή), με αναστολή 3 ετών, με την προϋπόθεση να καταβάλει το ποσό των 400€ στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου ως δωρεά και για κοινωφελή σκοπό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα. Ο εκπαιδευτικός, που εκείνη την ώρα ήταν στην πόρτα του σχολείου, ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί, αυτός αρνήθηκε και χωρίς άλλη κουβέντα επιτέθηκε στον καθηγητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

“Στην πόρτα της αυλής του σχολείου στέκονταν δυο υποδιευθυντές και ένας ακόμα καθηγητής που μοίραζε τις μάσκες. Εγώ ήμουν πιο μέσα με άλλους δυο και επιτηρούσαμε. Να σημειώσω ότι έλειπα από το σχολείο 5 χρόνια και φέτος γύρισα, δεν γνωρίζω δηλαδή τα παιδιά. Ξαφνικά βλέπω έναν μαθητή που μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα. Του φώναξα και του είπα να βάλει μάσκα. Αυτός είπε ότι ‘μάσκα δεν βάζει’. Απάντησα ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να περάσει έξω από την αυλή”, είπε ο ίδιος ο καθηγητής μετά την επίθεση.

Τι είπε ο καθηγητής την Τρίτη, 15/9

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις