Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΕΠΟ: Ούτε σε νηπιαγωγείο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΕΠΟ: Ούτε σε νηπιαγωγείο!

Σούπερ Λιγκ - ΕΠΟ: Να απόσχει ο εκπρόσωπός της από την επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας αποφάσισε …τιμωρητικά η Λίγκα

Σούπερ ΛιγκΕΠΟ: Αποχή από την επόμενη συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπης της ΕΠΟ αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ. Η απόφαση αυτή υπερψηφίστηκε με 8-6 ψήφους. Με αυτήν την απόφαση το Δ.Σ. της ΕΠΟ θέλει να δείξει την δυσαρέσκεια του και δεν θα παραστεί κανένας εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ στην συνεδρίαση της. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ πιστεύουν ότι η ΕΠΟ δεν επεξεργάζεται τις αποφάσεις της και δεν τις σέβεται. Έτσι, προχώρησαν σε αυτή την πράξη για να εκφράσουν το έντονο παράπονο τους.

Η απόφαση έγινε δεκτή με 8 θετικές ψήφους, τις οποίες, έδωσαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι εκπρόσωποι της Λίγκας είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης. Είναι προφανές πως η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει φτάσει στο πικ της.

Σούπερ Λιγκ – ΕΠΟ: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η λίγκα για το καυτό θέμα των σχέσεών της με την ΕΠΟ: “Η Γενική Συνέλευση της Super League προχώρησε στην ομόφωνη έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως και στην έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17) αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Εγκρίθηκε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League, από την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αποφάσεις της”.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις