Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λιγκα – Προαναγγελία: Πρεμιέρα για έξι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λιγκα – Προαναγγελία: Πρεμιέρα για έξι

Λα Λιγκα - Προαναγγελία: Γρανάδα και Μπιλμπάο στο ματς της ημέρας, στο πρόγραμμα και τα Εϊμπάρ-Θέλτα και Κάντιθ-Οσασούνα

Λα ΛιγκαΠροαναγγελία: Πρώτη σέντρα στην Ισπανία.  Η Γρανάδα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική σεζόν, αφού τερμάτισαν στην 7η θέση και εξασφάλισαν ένα εισιτήριο στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους στο έπακρο. Η φετινή χρονιά θέλουν να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πετύχουν πράγματα, ωστόσο, είναι πιο απαιτητική και θα έχει περισσότερες υποχρεώσεις για τους γηπεδούχους. Έκαναν μεταγραφές και ενίσχυσαν την ομάδα, όμως έχουν ακόμα υπάρχουν κενά, αλλά και χρόνος να καλυφθούν. Απόψε, η Γρανάδα θα παραταχθεί πλήρης με όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προπονητή της.

Από την άλλη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη σεζόν κινήθηκε σε ρηχά νερά και έκανε μια μέτρια σεζόν, τερματίζοντας στην 11η θέση, ωστόσο, έφτασαν ως τον τελικό του κυπέλλου. Ο κορωνοϊός δημιούργησε θέμα στην ομάδα, αφού, βρέθηκαν με έξι παίχτες θετικούς στον ιο. Ωστόσο  τώρα λύθηκαν και η Μπιλμπάο θέλει να πετύχει περισσότερα πράγματα στη φετινή της σεζόν.

Λα Λιγκα – Προαναγγελία: Θέλει μεταγραφές

Οι άνθρωποι της Μπιλμπάο δεν έγιναν προσθήκες προς το παρόν, ωστόσο ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Τόσο συμφωνίες, όσο και  πωλήσεις. Απόψε o Γκάιθκα Γκαριτάνο δεν μπορεί να υπολογίζει σε Ιμπάι και Νολασκοάιν. Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Εϊμπάρ αντιμετωπίζει την Θέλτα. Επίσης, η Καντίθ υποδέχεται την Οσασούνα.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις