Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Κληρώσεις: Παρόντες Ζήσης και 3D
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Κληρώσεις: Παρόντες Ζήσης και 3D

Μπάσκετ - Κληρώσεις: Δηλώσεις από Διαμαντίδη και Ζήση για τη νέα σεζόν και τους στόχους Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αντίστοιχα

ΜπάσκετΚληρώσεις: Στην προγραμματισμένη κλήρωση της Μπάσκετ Λίγκ και του Σούπερ Καπ για την νέα σεζόν έδωσαν το παρόν σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, δύο σύμβολα του αθλητισμού, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Νίκος Ζήσης μίλησαν για τους στόχους των ομάδων τους.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τη σεζόν που έρχεται αλλά και για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό την σεζόν που ξεκινάει, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Είναι μια νέα προσπάθεια για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό».

Μπάσκετ – Κληρώσεις: “Να πρωταγωνιστήσουμε”

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ΑΕΚ Νίκος Ζήσης είπε πως η «ένωση» έχει αρκετό ταλέντο, μπορεί να πετύχει πράγματα την φετινή σεζόν και να πρωταγωνιστήσει. Ενώ, μίλησε και για τους στόχους που έχει η ομάδα του. Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει πολλούς στόχους και έρχονται άμεσα. Πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στη γη. Έχουμε το ταλέντο να πρωταγωνιστήσουμε. Πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ».

Δείτε ακόμη:

Ο Μανωλάς συνεχαρη τον Σιόβα για το γκολ και τα… καλά λόγια του
Πάει να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με Χουάνκαρ ο ΠΑΟ
Πάρτι γαλλόφωνων στο Nations League, 4-2 η Γαλλία, 5-1 το Βέλγιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις