Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Μεταγραφές: Ηρθε ο Ραντόνια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Μεταγραφές: Ηρθε ο Ραντόνια

ΑΕΚ - Μεταγραφές: Ο 19χρονος μπακ είναι προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς - Επένδυση για το μέλλον αποτελεί ο Κροάτης

ΑΕΚΜεταγραφές: Πάτησε Ελλάδα ο Βεντάντ Ραντόνια, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο 19χρονος μπακ, που, έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, πρόκειται για προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς. Πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη. Η μεταγραφή αυτή αποτελεί μια «παρακαταθήκη» για το μέλλον, όπως ακριβώς και αυτή του Ζίγκα Λάτσι τον Ιανουάριο. Ο Ραντόνια έχει γεννηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου του 2001 και αποτελεί προϊόν των «φυτωρίων» της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στην οποία, έπαιζε μέχρι αυτή τη στιγμή. Ενώ, το γεγονός ότι αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας, δεν σχετίζεται με πιθανή αποχώρηση του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο 19χρονος έχει αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια του UEFA Youth League τις τελευταίες δύο σεζόν. Αφού, την σεζόν 2019-20 έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, ενώ, την προηγούμενη αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια. Ακόμα, πέρσι έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ντινάμο. Είναι διεθνής με την Βοσνία, αφού, έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της. Έχει κληθεί στην Εθνική Νέων και όσοι έχουν δουλέψει μαζί του, αναφέρουν ότι έχει όλα τα φόντα να λάμψει στο μέλλον.

ΑΕΚ – Μεταγραφές: Δεν υπολογίζεται ο Σιμάο

Την ίδια ώρα, στην «ένωση» δεν υπολογίζουν τον Νταβίντ Σιμάο. Γι’ αυτό το λόγο πήρε άδεια μέχρι νεοτέρας, ώστε, να μπορέσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Θυμίζουμε, ο Πορτογάλος είχε δοθεί δανεικός στην Χάποελ Μπερ Σέβα την προηγούμενη σεζόν. Ενώ, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ΑΕΚ. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του για την νέα σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να «γλυτώσουν» από το συμβόλαιο του, αφού, λαμβάνει 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Δείτε ακόμη:

Ο Μανωλάς συνεχαρη τον Σιόβα για το γκολ και τα… καλά λόγια του
Πάει να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με Χουάνκαρ ο ΠΑΟ
Πάρτι γαλλόφωνων στο Nations League, 4-2 η Γαλλία, 5-1 το Βέλγιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις