Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Στην συναυλία της ο μέλλων σύζυγός της
LIFESTYLE

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Στην συναυλία της ο μέλλων σύζυγός της

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Στο πλευρό της αγαπημένης του Ελεονώρας Ζουγανέλη βρέθηκε ο μέλλων σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου, το βράδυ της Δευτέρας.

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Νυφούλα αναμένεται να ντυθεί το προσεχές διάστημα η Ελεονώρα Ζουγανέλη, καθώς στο πρόσωπο του Σπύρου Δημητρίου, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα της ζωής της. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια με τον ποινικολόγος επέλεξαν εξ’ αρχής να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο δεσμό τους αποφεύγοντας τις κοινές εξόδους. Παρόλα αυτά το βράδυ της Δευτέρας η Ελεονώρα Ζουγανέλη πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο μέσα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της με τίτλο “Να ‘μαστε” και από το πλευρό της φυσικά δεν έλειπε ο μέλλων σύζυγός της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού. Ο Σπύρος Δημητρίου απόλαυσε την αγαπημένη του από τα παρασκήνια και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να της στέλνει τη θετική του ενέργεια. Η Ελεονωρά Ζουγανέλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” ευχαρίστησε για τις ευχές ενώ αποκάλυψε ότι είπε αμέσως το “ναι” στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Δείτε ακόμη
Η Σία Κοσιώνη ξέσπασε για το χυδαίο περιστατικό στο Big Brother
Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για την προσωπική του ζωή
Τζένη Μπαλατσινού για Big Brother: Κάθε γυναίκα νιώθει δυσφορία, ανακάτεμα και ανασφάλεια για το μέλλον
Μαρία Αλεξάνδρου: “Μου έκαναν bullying στο κάστινγκ του Big Brother” – Με ποιον είχε σχέση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις