Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καπουτζίδης προσωπική ζωή: Η απρόσμενη εξομολόγηση του ηθοποιού
LIFESTYLE

Καπουτζίδης προσωπική ζωή: Η απρόσμενη εξομολόγηση του ηθοποιού

Καπουτζίδης προσωπική ζωή: Με άκρως εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο «φλΕΡΤ», το μεσημέρι της Δευτέρας.

Καπουτζίδης προσωπική ζωή: Το δικό του μήνυμα θάρρους για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά απηύθυνε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «φλΕΡΤ», ενώ μίλησε παράλληλα για τη δική του εμπειρία. «Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα… Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο…

Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ… Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε ακόμη
Τζένη Μπαλατσινού για Big Brother: Κάθε γυναίκα νιώθει δυσφορία, ανακάτεμα και ανασφάλεια για το μέλλον
Μαρία Αλεξάνδρου: “Μου έκαναν bullying στο κάστινγκ του Big Brother” – Με ποιον είχε σχέση
“Δεν έχω πάει ποτέ στη Μενεγάκη – Το έβαζα πάντα όρο στο συμβόλαιο”
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις