Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού – εγκυμοσύνη: Ο Κικιίλιας αποκάλυψε πότε… έρχεται ο γιος
LIFESTYLE

Μπαλατσινού – εγκυμοσύνη: Ο Κικιίλιας αποκάλυψε πότε… έρχεται ο γιος

Μπαλατσινού - εγκυμοσύνη: Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει με μία φωτογραφία στα social media το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού.

Μπαλατσινού – εγκυμοσύνη: Ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» και αποκάλυψε πότε θα έρθει στον κόσμο ο γιος του. «Θα γίνω μπαμπάς, πρώτα ο Θεός!», είπε ο Βασίλης Κικίκιλιας και τότε ο Γιώργος Παπαδάκης του είπε: «Από ό,τι διακρίνω, χαζομπαμπάς θα είστε». «Πολύ πιθανό», είπε με ένα πλατύ χαμόγελο! «Είναι ευλογία από τον Θεό», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας. Όταν ρωτήθηκε πότε θα έρθει ο γιος στον κόσμο, ο Υπουργός είπε: «στο τέλος του Δεκέμβρη». Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει με μία φωτογραφία στα social media το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού.

Μέχρι να έρθει η στιγμή της γέννας, το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας. Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Gala εντόπισε την παρουσιάστρια και τον υπουργό Υγείας να κάνουν τη βόλτα του στο πάρκο παρέα με τον σκύλο τους. Οι δυο τους απόλαυσαν τον καλό καιρό ενώ η εγκυμονούσα Τζένη Μπαλατσινού κάθισε στο γρασίδι να ξεκουραστεί, ενώ φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε ακόμη

Κορομηλά: “Γιατί τόσος θόρυβος για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της;”
“Σε περιμένει… baby sitting” – Η Μπαλατσινού τρολάρει… επώνυμη ηθοποιό
Σε πελάγη ευτυχίας Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η πρώτη ανάρτηση της Τζένης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις