Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού – έγκυος: Η Ρούλα Κορομηλά για όσους σχολιάζουν αρνητικά
LIFESTYLE

Μπαλατσινού – έγκυος: Η Ρούλα Κορομηλά για όσους σχολιάζουν αρνητικά

Μπαλατσινού - έγκυος: Η αγαπημένη παρουσιάστρια που παρά τις προσπάθειές της, δεν είχε τη χαρά να γίνει μητέρα, έστειλε το δικό της μήνυμα στην εγκυμονούσα Τζένη Μπαλατσινού.

Μπαλατσινού – έγκυος: Με αφορμή τη χθεσινή ευχάριστη είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού, αλλά και κάποια κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να εκφράσει μέσω instagram τη δική της στήριξη σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες που απολαμβάνουν το δώρο της μητρότητας.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες, φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας!

Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια».

Δείτε ακόμη

Ρούλα Κορομηλά: “Άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν από τον ιό. Ας το δούμε σοβαρά.”
Ρούλα Κορομηλά για Καστελόριζο: “Είμαστε μόνοι μας»
Οι εξωσωματικές, το “σ’ αγαπώ” που δεν είπε και η ασθένεια – Η “επιστροφή” της Ρούλας Κορομηλά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις