Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καστελόριζο – Τουρκία: Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά
LIFESTYLE

Καστελόριζο – Τουρκία: Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Καστελόριζο - Τουρκία: Τις τελευταίες ώρες, πολλοί επώνυμοι σχολιάζουν τις εξελίξεις.

Καστελόριζο – Τουρκία: Με τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας να είναι στο κόκκινο, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Καστελόριζο. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετήθηκε με μια σειρά από tweets.«Έχετε καταλάβει ότι «σαΐνια» Τουρκοερντογανικοί διαβάζουν και μεταφράζουν ότι γράφετε εδώ. Το νου σας λοιπόν. Τώρα. Σε τέτοιες πονηρές στιγμές τα χρώματα, τα κόμματα και οι αντιπαραθέσεις ας σωπάσουν. Δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Ενωμένοι! Αυτό!

Καλή είναι και η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται. Ας σκεφτούμε, νομίζω, τον φόβο και την αγωνία των οικογενειών που τα παιδιά τους βρίσκονται στις επάλξεις για να μας προστατέψουν, αν χρειαστεί. Με τον πανούργο και πολεμοχαρή Ερντογάν όλα παίζονται.

Τελευταίο! Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας! Το «αμφισβητούμενες περιοχές» της Ουάσιγκτον, αποτελεί την σημαντικότερη για μένα είδηση που τα λέει όλα. Καλό βράδυ! Ας παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι,  δυνατοί αγαπημένοι και περήφανοι», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις