Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: “Τράγος” ο Λημνιός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: “Τράγος” ο Λημνιός

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Φεύγει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την μπουντεσλίγκα και την Κολωνία ο διεθνής ακραίος μπακ/χαφ

ΠΑΟΚμεταγραφές: Στην Κολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Λημνιός. Ο ΠΑΟΚ αποδέχτηκε την πρόταση της γερμανικής ομάδας και ο Έλληνας πλάγιος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο “δικέφαλος του βορρά”  θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ, θα έχει και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 15%. Έτσι, το μόνο που μένει, είναι να μεταβεί ο ποδοσφαιριστής στην Γερμανία για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Κολωνία είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ελληνα διεθνή άσο εδώ και καιρό. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο έκανε την κίνηση της και κατέθεσε μια άκρως ικανοποιητική πρόταση στο δικέφαλο του βορρά. Αφού, προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους και το δικαίωμα οι Θεσσαλονικείς, να κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Στον ΠΑΟΚ έμειναν αρκετά ευχαριστημένοι με την πρόταση της Κολωνίας. Ενώ, ενημέρωσαν και τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος, ήταν στο Κόσοβο για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική.

Το δημοσίευμα του “Κίκερ”

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Οι απολαβές του παίκτη

Ο Λημνιός θα υπογράψει ένα συμβόλαιο 700 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Έτσι, μετά από τρία χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, που, θα είναι στην Μπουντεσλίγκα. Την ίδια ώρα, για την μεταγραφή του, του ευχήθηκε και ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Ολλανδός Τζον Φαντ Σχιπ.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις