Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: Για διπλό ανόδου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Για διπλό ανόδου

Εθνική - Nations League: Στην αήττητη επί τριετία έδρα του Κοσόβου δοκιμάζεται η Ελλάδα του Φαντ Σχιπ - Το μυαλό στα πλέι οφ του Euro οι γηπεδούχοι

ΕθνικήNations League: Με στόχο την πρώτη νίκη στην διοργάνωση. Το Κόσοβο αντιμετωπίζει την Ελλάδα στις 21:45, στο «Φαντίλ Βόκρι». Το Κόσοβο στο μάτς με την Μολδαβία ήταν κυρίαρχο και είχε τον πλήρη έλεγχο, παρά την ισοπαλία. Ενώ, στις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις ξεκίνησε με ισοπαλίες και σκορ 1-1.  Θα βάλει δύσκολα στην Ελλάδα και είναι μια σκληρή ομάδα. Θυμίζουμε, το Κόσοβο έχει να χάσει στην έδρα του από το 2017, σε ένα ματς με την Αγγλία για τα προκριματικά του Γιούρο. Η ποιότητα της έχει ανέβει σαν ομάδα και υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις. Κυνηγάει την πρόκριση στο Γιούρο μέσω των πλέι οφ, όπου, θα αντιμετωπίσει την Βόρεια Μακεδονία. Απόψε, έχουν αρκετές απουσίες κάτι που δυσκολεύει το έργο τους.

Από την άλλη, η Ελλάδα ήταν καλύτερα στην πρεμιέρα κόντρα στην Σλοβενία. Είχε την κατοχή, προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο, το γκολ δεν κατάφερε να έρθει. Δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο, που, μας είχε συνηθίσει πριν την διακοπή. Σήμερα, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο. Δεν συνέχισε το σερί νικών, που, είχε κάνει στα προκριματικά του Γιούρο. Παρά το γεγονός ότι δεν νίκησε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο της σερί. Ο Φαντ Σχιπ έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Τσιμίκα, που ως γνωστόν, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Εθνική – Nations League: Ο διαιτητής και οι αποστολές

Εθνική – Nations League: Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τσέχος Πάβελ Κράλοβετς και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του  Ίβο Ναντβόρνικ και Τόμας Μόκρους.

Η αποστολή του Κοσσόβου:
Τερματοφύλακες: Σαμίρ Ουικάνι (Τορίνο), Αργιανέτ Μούριτς (Μάντσεστερ Σίτι), Βισάρ Μπεκιάι (Τίρανα)
Αμυντικοί: Αμίρ Ραχμάνι (Νάπολι), Μέγκριμ Βοϊβόντα (Τορίνο), Φιντάν Αλίτι (Καλμάρ), Φλορέντ Χαντεργκιονάι (Χάντσερσφιλντ), Ιμπραχίμ Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν), Αρμέντ Τάτσι (Μπάλκαν)
Μέσοι: Μπεσάρ Χαλίμι (Σαντχάουζεν), Βαλόν Μπερίσα (Ρεμς), Μπερσάντ Τσελίνα (Σουόνσι), Αρμπέρ Ζενέλι (Ρεμς), Μπερνάρν Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι), Φλορέντ Χασάνι (Ντιοσγκιόρι), Ρον Μπρόχα (Παρτιζάνι)
Επιθετικοί: Αντχε Νούχιου (Σέφιλντ Γουένσντεϊ)

Η αποστολή της Ελλάδας:
Τερματοφύλακες: Βασίλης Μπάρκας (Σέλτικ), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός)
Αμυντικοί: Κώστας Σταφυλίδης (Χόφενχαϊμ), Δημήτρης Σιόβας (Λεγκανές), Μιχάλης  Μπακάκης (ΑΕΚ), Δημήτρης Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Λάζαρος Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ), Γιάννης Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Κυριακόπουλος (Σασσουόλο)
Μέσοι: Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Λημνιός (ΠΑΟΚ), Ταξιάρχης Φούντας (Ραπίντ Βιέννης), Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ)
Επιθετικοί: Τάσος Μπακασέτας (Αλάνιαπορ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ).

Δείτε ακόμη:

Μόνο η νίκη στόχος της εθνικής στο Κόσοβο λέει ο Γιαννούλης
Παναθηναϊκός χωρίς προηγούμενο με φανέλες ανάγλυφες-Μπραιγ!
Ενοχλημένος από τον έμμεσο πόλεμο ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις