Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Nations League: Λάμπουν οι απουσίες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Λάμπουν οι απουσίες

Ποδόσφαιρο - Nations League: Εκτός μάχης αφενός ο Ρονάλντο, αφετέρου οι Κάλινιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Πόνγκρασιτς

ΠοδόσφαιροNations League: Γεμάτο δράση είναι το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων του Nations League. Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Κροατία στις 21:45, στο «Ντραγκάο». Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι, αμφότερες είναι σκληρές ομάδες άλλωστε. Οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους στα προκριματικά του Γιούρο, ωστόσο, πήραν την πρόκριση τερματίζοντας στην 2η θέση. Ενώ, στο προηγούμενο Nations League ήταν εξαιρετικοί, καθώς κατέκτησαν το τρόπαιο κόντρα στην Ολλανδία. Οι Ίβηρες δεν έχουν χάσει ποτέ από την Κροατία, έχοντας ένα ρεκόρ 4 νικών και 1 ισοπαλίας. Ακόμα, δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας από το 2014. Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που, είχε ενοχλήσεις.

Από την άλλη, η Κροατία είναι η φιναλίστ του Μουντιάλ. Πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της στα προκριματικά και εξασφάλισε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση της στο Γιούρο. Στο προηγούμενο Nations League δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αξιόλογο, όμως ελπίζει να αλλάξει. Οι Κροάτες έχουν αρκετές απουσίες, αφού, λείπουν οι Κάλινιτς, Πόνγκρασιτς και οι σπουδαίοι μέσοι Μόντριτς και Ράκιτιτς.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Το Δανία και Βέλγιο και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Οι Δανοί υποδέχονται τους Βέλγους στο «Στάδιο Πάρκεν» στις 21:45. Οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές και έχουν καλές μονάδες στα ρόστερ τους. Οι γηπεδούχοι έχουν νέο προπονητή μετά την απομάκρυνση του Όγκε Χαράιντε έπειτα από πέντε χρόνια στο τιμόνι της ομάδας. Ο Κάσπερ Χιούλμαντ έχει διαφορετική φιλοσοφία και αρέσκεται σε ένα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τον προκάτοχο του. Οι Δανοί θα έχουν απουσίες με κυριότερη αυτή του Λάρς Σένε. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 13 φορές. Οι γηπεδούχοι έχουν 6 νίκες, οι Βέλγοι έχουν 4 και 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
Από την άλλη, οι Βέλγοι έκαναν το απόλυτο στα προκριματικά του Γιούρο και εξασφάλισαν με ευκολία την πρόκριση τους. Έχουν μεγάλη ποιότητα και παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικό είναι, πως, έχουν μόνο δύο ήττες την τελευταία τετραετία. Έχει αρκετές απουσίες, αφού, λείπουν οι Ντε Μπρούινε, Κουρτουά αλλά και οι Τσαντλί, Βερμάελεν, Οριγκί.

Τα άλλα παιχνίδια της βραδιάς:
Βόρεια Μακεδονία – Αρμενία: 16:00, «Τόσε Προέσκι Αρένα»
Γιβραλτάρ – Άγιος Μαρίνος: 16:00, «Βικτόρια Στέιντιουμ»
Ισλανδία – Αγγλία: 19:00, «Στάδιο Λαουγκαρνταλσβέλουρ»
Κύπρος – Μαυροβούνιο: 19:00, «Νέο ΓΣΠ»
Αζερμπαϊτζάν – Λουξεμβούργο: 19:00, «Ολυμπιακό Στάδιο Μπακού»
Εσθονία – Γεωργία: 19:00, «A. Le Coq Αρένα»
Σουηδία – Γαλλία: 21:45, «Φρεντς Αρένα».

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις