Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – τηλεοπτικά: “Στέγη” για όλους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – τηλεοπτικά: “Στέγη” για όλους

Σούπερ Λιγκ - τηλεοπτικά: Στη Nova οι ΟΦΗ, Απόλλων, Παναιτωλικός, Βόλος και Λαμία, υπογράφεται η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Σούπερ Λιγκτηλεοπτικά: Συμφωνία επήλθε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Οι πέντε ΠΑΕ που δεν είχαν βρει τηλεοπτική στέγη, έκλεισαν συμφωνία με την NOVA και έτσι όλες οι ομάδες έχουν καλύψει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.  Η επίτευξη της συμφωνίας αυτής υποδηλώνει, ότι, θα μπορέσει να υπογραφεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Την απόφαση αυτή γνωστοποίησε η Σούπερ Λιγκ, μέσω  του twitter.  Με την επίτευξη της συμφωνίας και την τηλεοπτική κάλυψη των ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικό, Λαμία και Βόλο έκλεισε ένα μεγάλο ζήτημα και έτσι θα μπορέσει να γίνει η κλήρωση για την νέα σεζόν. Η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα και να υπάρξει αγώνες στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Πήρε το πράσινο φως ο Απόλλωνας στο αίτημα του να απουσιάσει τις πρώτες τρεις αγωνιστικές και να μπεί αργότερα στην αγωνιστική δράση. Θυμίζουμε, η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε ζητήσει να εξαιρεθεί στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, για να προλάβει να κάνει προετοιμασία και να πραγματοποιήσει μεταγραφές για την νέα περίοδο. Καθώς, είχε μπαράζ ανόδου και δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί. Το αίτημα έγινε δεχτό, ωστόσο, για τρεις αγωνιστικές.

Σούπερ Λιγκ – τηλεοπτικά: Εκτός στο ξεκίνημα και ο ΠΑΣ

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ θα απουσιάσει και αυτός από τις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ. Οι Ηπειρώτες ζήτησαν να απουσιάσουν για τους ίδιους λόγους με τον Απόλλωνα και έτσι δεν θα αγωνιστούν τις πρώτες δύο αγωνιστικές (θα μετατεθούν για άλλη ημερομηνία).

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις