Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Nations League: Ισοπαλία στο ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Ισοπαλία στο ντέρμπι

Ποδόσφαιρο - Nations League: Βέρνερ και Γκάγια τα γκολ - Ισοπαλία 1-1 και για τη Μολδαβία με το Κόσσοβο στο ουδέτερο της Πάρμα

ΠοδόσφαιροNations League: Ματς ροντέο στην Γερμανία! Τα «πάντσερ» έμειναν ισόπαλα στο 1-1 με την Ισπανία. Το μάτς ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης. Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει τις δύο ομάδες με μια γλυκόπικρη γεύση, αφού, παρά το ότι δεν υπήρξε κάποιος νικητής, θα μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Γερμανοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προσπάθησαν να πιάσουν απροετοίμαστους τους παίχτες της «φούρια ρόχα». Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες του και οδηγήθηκαν ισόπαλες στο ημίχρονο. Στο β μέρος, η Γερμανία μπήκε δυνατά και πέτυχε γρήγορα γκολ με τον Τίμο Βέρνερ στο 52’. Το ματς ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να απειλούν. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά. Ο Φατί έβαλε γκολ στο 92’, ωστόσο, δεν μέτρησε. Στο 96’ ο Γκάγια πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, «ανασταίνοντας» την Ισπανία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής μας, η Μολδαβία σόκαρε το Κοσσυφοπέδιο και πήρε την ισοπαλία με 1-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά από 7 συνεχόμενες ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια και είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Από την άλλη, το Κοσσυφοπέδιο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά την απόλυτη κυριαρχία στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχαν το γρήγορο γκολ στο 20’ με τον Νικολαέσκου. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο β μέρος, συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και έκλεισαν την Μολδαβία στο δικό της μισό. Πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 71’ με τον Γκολόλι. Κυνήγησαν και δεύτερο γκολ, όμως, οι γηπεδούχοι χειρίστηκαν υποδειγματικά την ασφυκτική πίεση του Κοσσυφοπεδίου και κράτησαν την ισοπαλία.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Ανετα η Ρωσία

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Ουκρανία επικράτησε με 2-1 της Ελβετίας (Γιαρμολένκο 14’, Σεφέροβιτς 41’, Ζιτσένκο 68’). Η Ρωσία κέρδισε με 3-1 την Σερβία (Τζούμπα 48’-81’ Καραβάεφ 69’, Μίτροβιτς 78’). Η Τουρκία ηττήθηκε με 0-1 από την Ουγγαρία (Σζομπολσάι 80’).  Βουλγαρία και Ιρλανδία έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Κράεφ 56’, Ντάφι 93’). Η Φινλανδία έχασε με 0-1 από την Ουαλία (Μουρ 80’).  Η Λετονία έμεινε ισόπαλη στο 0-0 με την Ανδόρα και οι Νήσοι Φερόε επικράτησαν με 3-2 της Μάλτας (Όλσεν 25’-87’, Ντεγκαμπριέλε 37’, Άγκιους 73’,  Χέντρικσον 90’).

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις