Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μάνα – Μήδεια Γερμανία: Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει τη χώρα
ΚΟΣΜΟΣ

Μάνα – Μήδεια Γερμανία: Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει τη χώρα

Μάνα - Μήδεια Γερμανία: Μάνα παιδοκτόνος σκοτώνει πέντε από τα παιδιά της στη Γερμανία και επιχειρεί να αυτοκτονήσει.

Μάνα – Μήδεια Γερμανία: Ανείπωτη τραγωδία στη Γερμανία με μια μάνα – “Μήδεια” να σκοτώνει πέντε από τα ανήλικα παιδιά της και στη συνέχεια να επιχειρεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις ράγες του τραίνου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας “Bild”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την αστυνομία για τις ανήκουστες δολοφονίες ενημέρωσε η γιαγιά των άτυχων παιδιών, αφού η 27χρονη κόρη της είχε διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα. Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στις Αρχές, είχε διαφύγει έχοντας μαζί της ακόμα ένα από τα παιδιά της.

Οι άντρες της αστυνομίας βρήκαν τα πτώματα των παιδιών που ήταν ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών, σε κτίριο της πόλης Ζόλινγκεν, που βρίσκεται λίγο έξω από το Ντίσελντορφ στη δυτική Γερμανία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παιδοκτόνος μετά τις δολοφονίες, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου χωρίς ωστόσο να το καταφέρει αφού επιβίωσε και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη. O 11χρονος γιος της, τον οποίο είχε μαζί της μετά τις δολοφονίες και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα της παιδοκτόνου σκόπευε να σκοτώσει και αυτόν, είναι καλά στην υγεία του και φιλοξενείται στο σπίτι της γιαγιάς του στην πόλη Μενχενγκλάντμπαχ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα BILD: «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τα κίνητρα της μητέρας. Πρέπει πρώτα να της πάρουμε συνέντευξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις