Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / GNTM 3: Πότε κάνει πρεμιέρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

GNTM 3: Πότε κάνει πρεμιέρα

GNTM 3: Επισπεύδεται η πρεμιέρα του δημοφιλούς ρεάλιτι μόδας που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά.

GNTM 3: Μπορεί όλοι να περίμεναν πως τα μοντέλα θα εμφανιστούν στις οθόνες μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη, ίσως και προς το τέλος αλλά… όχι. Εδώ και αρκετές ημέρες είχε κυκλοφορήσει το τρέιλερ του νέου κύκλου του GNTM χωρίς όμως να γνωρίζουμε περαιτέρω πληροφορίες για την ημερομηνία που είχε επιλέξει το κανάλι του Star για την πρεμιέρα. Να όμως που μας εξέπληξαν ευχάριστα. Η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως ανά 5 μέρες κάνουν τέστ covid 19 για να είναι σίγουροι πως είναι υγιείς και δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Έτσι, νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε κάνει πρεμιέρα το GNTM 3, καθώς φαίνεται πως θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του από νωρίς στο πεδίο του ανταγωνισμού. Όπως ανακοινώθηκε, ο τρίτος κύκλος του γνωστού ριάλιτι μόδας επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star, με αγόρια και κορίτσια που αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3! Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας. Η κυριαρχία των κοριτσιών στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια.

GNTM 3: Η ομάδα

Η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού. Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Δείτε ακόμη

Ένα φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό από τον Δήμο Αθηναίων
Απογοητευμένος ο Έλτον Τζον από τη μουσική που κυριαρχεί στα charts
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο “κλικ” από το 1993 – Μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις