Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Καλλίδης – Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την εκπομπή
LIFESTYLE

Βασίλης Καλλίδης – Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την εκπομπή

Βασίλης Καλλίδης - Φαίη Σκορδά: «Με την Φαίη έκλεισε ο κύκλος και τα συζητήσαμε όλα. Δεν το έμαθε στην τελευταία εκπομπή, είμαι πάρα πολύ τυπικός σε αυτά και προσέχω. Είχαμε πει ότι θέλω να φύγω γιατί κουράστηκα».

Βασίλης Καλλίδης – Φαίη Σκορδά: Στη εκπομπή Καλοκαίρι #NOT βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος μίλησε για την αποχώρησή του από το Πρωινό μου και την Φαίη Σκορδά αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια. Αρχικά είπε: «Με την Φαίη έκλεισε ο κύκλος και τα συζητήσαμε όλα. Δεν το έμαθε στην τελευταία εκπομπή, είμαι πάρα πολύ τυπικός σε αυτά και προσέχω. Είχαμε πει ότι θέλω να φύγω γιατί κουράστηκα. Έχω τρία μαγαζιά, ανοίγω ένα e-shop, γράφω βιβλία και κάνω πολλά πράγματα μαζί. Εμένα ένα project πριν τελειώσει το ‘χω βαρεθεί κι έχω ξεκινήσει άλλο. Ξέρεις γιατί έφυγα από την Φαίη; Έφυγα γιατί πνίγομαι. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα ταξίδια τόσο πολύ που δεν με ενδιαφέρει» και συνέχισε

«Μίλησα με όλους εκτός από ένα κανάλι, όλοι με καλοδέχτηκαν και μου έκαναν πολύ ωραίες προσφορές. Σε όλους είπα ότι δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό, θέλω να κάνω την ταξιδιωτική εκπομπή που ταξιδεύω σε όλον τον κόσμο. Όλοι μου είπαν ναι αλλά δυστυχώς με ένα κανάλι που σχεδόν έχουμε συμφωνήσει, δεν έχουμε υπογράψει ακόμα. Δεν υπογράψαμε επειδή δεν μπορεί να γίνει το project λόγω κορονοϊού». Επομένως δεν αποκλείεται ο Βασίλης Καλλίδης να είναι σε κάποια εκπομπή και όταν περάσει όλη αυτή η ιστορία με τον κορονοϊό θα αναλάβει τη δική του ταξιδιωτική εκπομπή.

Δείτε ακόμη

Φαίη Σκορδά: “Ας γίνουμε όλοι αιμοδότες”
Μαίρη Συνατσάκη: Φορώντας μόνο τα βατραχοπέδιλά της
Εξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη: “Πόσταρε” τις εξετάσεις που επιβεβαιώνουν ότι είναι θετική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις